Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 29, 2013

Spek mata baru , fuiyoo bau kedai. :P

Assalamualaikum & Hello.

Semalam balik kerja terus ajak Wan pergi Sg Wang sebab nak buat spek , hiksss.
Orang tak menyempat memang macam ni. Trolololo. Mekasih bie sebab teman. ^_^


Ni outfit untuk semalam , semua boleh didapati dekat Times Square KL ye.
Antara korang rajin keluar masuk kedai ke tak je. Usaha Tangga Kejayaan ye adik adik.
Dah terasa macam aiskrim paddle pop pulak bila tengok diri sendiri. HARHARHAR.


Kalaulah ada spek jenis ni dorang jual , aku dah beli dah 7. Tiap tiap ari kaler lain.
Style kot. Tak style ke ? Habes mata semua tah ke mana. Mihmihmih.
Aku buat spek dekat Optical Arts - Lot LG103 Lower Ground Floor Sg Wang Plaza.
Services are nice , sebab amoi tu sangat ramah. Banyak mulut. Spek pon siap hari yang sama.
Tu yang nak jugak buat dekat Sg Wang , sebab boleh siap dalam 1/2 jam jeeee. Pewwittt !
Sebab kalau kedai optical yang ada nama sikit ni , macam makan hari jugak baru nak siap. Pftftt !


Itu diaaaa spek mata baru kita , hip hip hooray. Hiksss. Ai is suka okay.
Rasa nak shapel shapel dah ni , rasa taknak cabut spek dah. Nak pakai je doplohpatjam. :P
Biasalah awal awal , nanti 2 3 minggu tanyalah "spek mana?" jawabnya "ada kat rumah".
Yeah rumah iollss memang rabun jauh macam iollss. HARHARHAR.
By the way orang kedai tu cakap rabun aku dah turun , argh satu kelegaan hoccay.
Tapiiii........muncul pulak masalah baru which is SILAU. Yeah ! Itu madness. Sobsobsobs.

Total harga spek mata baru aku ni : RM 99 (Frame) + RM 120 (Lens) = RM 219.

YEAHHH ! KOPAKKK !! PERGI PHUKET BAWAK BAJU & BADAN JE. :P
Thanks for your time. Love ya people.


p.s : fuhhh ! cepat cepat taip sebelum boss masuk office , hihihihi. ^_^v



6 comments:

  1. cantik outfit tapi cm seksi mekci sikit :p. nasib ada cardigan cover kalau tak heeee

    akak pun salu lupa pakai spek. pakai time jadi co-pilot je hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi sexy la best. Perut berlipat lipat. :P
      Hahaha kita pon tah bape lame je pakai spek ni. Harini bertahan lagi.

      Delete
  2. yeayyyyy!! cermin mata baru.. nice!! kita suka awak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiksss. Awak suka kita ke suka spek mata kita ?? :D

      Delete
    2. kita suka dua2 subjek itu.. hahahahhaa.. boleh ke cmtu? :D

      Delete
    3. Boleh je yang , takde sape nak marah. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah