Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 1, 2013

Tigabelas bulan dah , WEE !!~

Assalamualaikum & Hello.

Kepada readers & followers setia aku , mesti akan tau 1hb tiap tiap bulan aku akan update entry.
Entry yang sama jugak pon , which is entry anniversary. Ngeee. *malu pulak titewww*


"Dear Love , thanks sebab masih lagi sudi melayan kerenah kita ni. Dahla banyak kerenah , cekadak pon banyak. Hope that we will have a happy ending love story. Wahh ! Kurlass kau jah. Me heart you much much. Jom pergi kursus kawen. Hiksss. Last but not least , HAPPY 13th MONTH DEAR !!."

Alhamdulillah , masih lagi dipanjangkan jodoh kami.
Berdoa supaya hubungan ni akan kekal sampai syurga.
Terima kasih kepada yang mendoakan kami , sayang korang. :)

Thanks for your time. Love ya people.


p.s : asik nak terkentut je ni weh , berkesan betul Lotion Mustajab Pati Halia Extra Hot ni. :D


xoxo


5 comments:

  1. AMIN ! semoga mendapat keberkatan dariNYA .. cepat kawen tauuuu :)

    ReplyDelete
  2. Cepat kawen nad and wan :)

    ReplyDelete
  3. Cik Ara : Thanks tauu. Aminn. InsyaAllah. :)

    Kak Cha : Yeay ! Amin. InsyaAllah. Kalau ada nnt kite jemput okay ? :D

    ReplyDelete
  4. Man : Ala jangan pujiiii. Maluuuu. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah