Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 6, 2013

Wordless Wednesday : First DIY.

Assalamualaikum & Hello.


Cubaan pertama , okaylah tu kannn~ *sedapkan hati sendiri , hiksss*


p.s : nak jahit pon sampai bergusti dengan anak kucing.


xoxo


10 comments:

  1. CANTIK .. nti ara nk try lh .. btw beli brg tu ktne yea?

    ReplyDelete
  2. Cik Ara : Cantik ke ?? Nanges nanges nak buat. :P

    Barang barang ni kita beli dekat Daiso je. :)

    ReplyDelete
  3. yeay..jadik! cantik weyh! pas ni leh wt niaga :)

    ReplyDelete
  4. Sos amek hati kannn~
    Nanti aku buat full entry , aku credit blog ko sekali ye. :D

    ReplyDelete
  5. Makcik cantikkK!! kita nak satuuuu.. hihihi :P

    ReplyDelete
  6. Rina : Hamboii , baru ada 2 dah order 1. Hahaha. Nanti kita buat banyak banyak banyak banyakkkkk. Kita bagi awak satu hoccay. :D

    ReplyDelete
  7. good job! nanti lame2 ok lah tu :)

    ReplyDelete
  8. Cinta Bella : Hiksss , Aminn !! Doa doalah bukan hangat hangat tahi ayam je ni. :P

    ReplyDelete
  9. Cantiknyaa..nida ske yg pink kat atas tu,hehe..bestnya ber-diy..rindu plak zaman sibuk3 prepare kawen dlu,huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe , mama nadia pon suke yang tu jugak Nida. Nida pon rajin DIY ke ?

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah