Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 1, 2013

14 months and I will keep counting it. Love you.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , its our 14 months together. Gembira ? Of course I am very very verrryyy happy.
Another month has passed , buatkan butterflies in my tummy makin menjadi jadi.
Sangat susah untuk ktorg pertahankan hubungan ni if there is no patience between us.
And he is the one yang sangat bersabar dengan aku , hikkkss. Thanks to my love one.
Kalau dapat dekat aku , jyeah ! Always hilang sabar. I can't hold my tempered.
That is why we still here , belajar untuk lengkap dan melengkapi. Aucchhh manis sangat ayat aku.

Apa juga kekurangan aku , he did accept me. Just accept me for who I am.
Walaupun aku tau aku ada banyak sangat kekurangan , sobsobsobs. But he still standing by my side.
Penuh setia berdiri di sisi aku. And without fail he will always be there whenever I need him.
That is my man , ehem ehem my man ok. Bukan our man ye kawan kawan. HARHARHAR. :P

We are currently counting the day , they day that we will move to another phase of relationship.
Rasa macam tak sabar , eksaited gila vavi pon ye. Ngehngehngeh. ^_^v
Padahal preparation 1 apa pon tak siap lagi , arrghh. Takpe pelan pelan kayuh na cheq oih.
Hope that everything will went well , fuhhh !! Distraction ? Please go away. Shuh shuh !!

"For my man , thanks for everything. Every month pon cakap benda yang sama.
But that is the fact , I won't get bored by saying the same thing every month.
Me love you , will keep doa for us. Hoping for our relationship will last forever.
Forgive me for my mistakes. Maafkan diri ini andai terkasar bahasa.
Terlebih gurau , terlebih buli , terlebih bahan dan lain lain. Hiksss.
Insha Allah I will be there whenever you need me.
Aku hanya cinta kau seorang , my heart is only for you. Insha Allah."


Thanks for your time and love ya people.


p.s : i wrote with heart , kalau ada yang kata jiwang tak bertempat. Ehhh ! Tumbuk jugak kanggg. :)


xoxo



16 comments:

  1. its so sweet sayang nadd , hopefully ur relationship untill JANNAH :'( sobssobss ..
    perbanyakkan sabar dalam hubungan , insyaallah semua dipermudahkan .. bukan senang nak bahagia and bukan senang nak ada someone yang selalu support kita disisi .. im happy for youu sis nadd , even kita baru kenal tapi ara rasa macam dah lama sgt kita kenal .. ara doakan awak bahagia selaluu , suka tgk awak happy disamping yang tersayang .. maybe masa saya belum time .. *crying*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ara for your prayer. Appreciate it much. Mmuahh !Tula pasal. Baru kenal but macam dah lama kenalkan. Ngeee. Its all about time Ara , Allah will give you the best one at the best time. Just keep doa for it to happen. :)

      Delete
    2. auwww !! makin sedih , awatnya sensitip sgt hari ni . HARHAR :'D
      i hate this feeling .. ohh mybe and insyaallah .. thanks , belajar daripada kesilapan sendiri .. mungkin kita bukan yang terbaik .. huhuuhu

      Delete
    3. Amboiih , sensitip sangat ni. Learn from the mistakes. It will improves us to be someone better. :)

      Delete
    4. ngeee .. yealaa i'm improve to be better .. ohhyeaaa gimmie 5 ..

      Delete
    5. Good girl , jyeah ! high 5 sikittt. ^_^

      Delete
  2. heeee somelnyaaaaa. Tak pe, perempuan biasalah tu dear. Apa yang terdetik dalam hati sure akan tulis punyaaa. hikhik.

    May your relationship with your love one forever till Jannah., InshaAllah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Chacha for your prayers , hugs & kisses from me to you.
      Kita pon doakan Chacha happy with your love one until Jannah. Aminnn. :)

      Delete
  3. jaga hubungan sepanjang meniti ke alam pernikahan ye...
    semoga berkekalan hingga hujung nyawa...
    preparation tu man-man la buat... hehehe...
    byk masa lagi ni... kursus kawin dah pergi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis for the prayers. :)
      Hikss belum lagi. Bulan 5 maybe.

      Delete
  4. ok, plan nak dpat bby sme tahun bleh tak? hahahahhahaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Choiii! Salah bual ke apa ni ? :P
      Kawen pon belum baby dah plan. Tomoi kang. Hahahaha.

      Delete
    2. hahahhaha.. tu la, tetiba salah topik.. :P

      alaaaa boleh la sesame2 bby nnti.. Bleh anak sebaya.. gituwwwwwwwww.. hahahaa.. :D

      Delete
    3. Miahahaha awak dah kenapa !! Hahaha.
      Pastu nanti kita kawenkan dorang. Haaa tengok aku sambung. :P

      Delete
    4. hahahah.. nk jadi birassssss pulak dah.. hahahahhah :D

      Delete
    5. Hahaha kannnn !!~ Sudah sudah jangan merepek. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah