Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 17, 2013

B2B : Gubahan Hantaran Fresh Flower.

Assalamualaikum & Hello.

Ahad lepas mama bincang bincang dengan makcik aku pasal gubahan hantaran.
Katanya nak pakai fresh flowers , dalam kepala dah terbayang duit melayang layang.
Dalam hati pulak kata "Alaaa membazirla , nanti bunga mati jugak."
Tapi maybe for her aku satu satunya anak perempuan dia , sulong pulak tu. Huhuhu.
Maybelah dia nak berhabis habisan untuk engagement day aku tu kan.
Kalau tanya aku , memang aku suka. Tapi MAHAL weh fresh flowers. Y______Y
Unless mama sponsor semua mak bapak fresh flowers tu , aku ON saje.








Mama suka sangat dengan gubahan hantaran dalam gambar yang first tu.
Katanya : "Mama suka konsep yang macam ni."
Aku pulak yang tak tahu nak bagi respon apa dekat statement mama tu. Mihmihmih.
Siapa yang nak tunang siapa yang eksaited lebih ni tahnya ??? Confuse mak jemah.
Korang rasa worth it tak buat gubahan hantaran pakai fresh flowers ?
Ke lagi bagus pakai artificial flowers yang sebenarnya lagi mahal daripada fresh flowers ? Pffttt.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : theme pon aku confuse lagi nak pilih inikan pulak gubahan hantaran. Hiksss.


xoxo


11 comments:

  1. kat romantika banyak bunga cantik2 tapi nampak cam bunga betul.. murah lak tu :)

    ReplyDelete
  2. @mama leen Oh yeke. Thanks mama leen. Bunga yang macam dekat SSF tu eh ? Kite rase kite tau. :)

    ReplyDelete
  3. mihmihmih .. atok nenek fresh flower pun kita nak cenggitu .. kan kan nek jemah ! hahaha

    ReplyDelete
  4. Awk, klu akak, akak suka yg 1st, 2nd dan last sekali... sgt cantek...
    p/s:Fresh flower cpt layu la.. nanti gambo tak cantik...

    ReplyDelete
  5. a'ah,dekat romantika bunga dia nmpk mcm real..pernah sekali tu kita tgk bunga rose merah rm3 sekuntum..tp mmg nmpk bapak real lahh.. hehe

    ReplyDelete
  6. @Mahirah Ridzuan Tula pasal. Kite pon malas nak amek fresh flower sebab takut layu.

    ReplyDelete
  7. @Nursaila Norman Oh kite rase kite tau. Tula tapi kalau pakai banyak pon kopakrebana jugak. :P

    ReplyDelete
  8. boleh pakai fresh flowers tapi try guna bunga yang low bujet dear,instead of roses try bunga biasa2 & lebihkan baby breath :)

    ReplyDelete
  9. @cintabella Thanks dear. Eh eh tau baby breath ? Mesti terror gubah gubah kan ?? :)

    ReplyDelete
  10. salam :) .. bleh sy tau kedai romantika tu kt mana? thanks :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah