Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 1, 2013

Berkampung dekat Mutiara Damansara , Hikss.

Assalamualaikum & Hello.

Entry ke 2 untuk harini , hiksss. Padahal kerja penuh semeja. Tapiiii....blog diutamakan. :P
Weekend haritu , dua hari berturut turut aku berkampung dekat Mutiara Damansara. Perghh ! Boleh gila.
Sabtu pergi dengan Mama & Adik adik , Ahad pula pergi dengan best buddy.
The best part is boleh tibai makanan dekat Ikea , Jyeahh !! Heaven yawww.


Sebelum balik kerja hari Sabtu haritu , aku sempat jumpa budak kecik ni. Hiksss.
Nama dia Darren , comel kann ? Anak colleague aku.
Sangat adorable okay , berebut rebut nak jadi menantu akak tu. ^_^v


Ini bukan daging kudaaaaa , ini daging lembu ye semuaaaa.
Sekarang dah makin banyak pilihan nak membeli meatballs ni : 10 biji RM 10 , 15 biji RM 14 , 20 biji RM17.



Lepas dah kenyang makan , biasalah keluar masuk kedai. Hikhikhik.
Dan aku bila masuk kedai , biasalah camwhore sesekor depan cermin.
Plastik semua kita campak dekat mama. Wakakaka.
Tongkat dekat gambar atas tu boleh beli dekat Daiso , everything RM 5. Wah gettuw.
Tongkat tu mama beli untuk ayah , much easier for him to walk kalau kena gout.
Tapi aku yang melaram dulu. Sungguh girang aku sebat kaki adik aku guna tongkat masa dorang jalan.
Naseb doranglah dapat kakak macam aku ni , peduli apa kalau aku nak hambat kaki korang. Lalalala.
Mesti detik hati orang orang sekeliling "Muka cantik , muda muda lagi dah pakai tongkat". HARHARHAR.
Cantik ke kau woiii. Ampunnn ! Sesekali perasan cantik apasalahnya kannn.
Siapa lagi nak puji diri ni kalau bukan diri sendiri. Hewhewhew.
The end of story untuk hari Sabtu , walhal ada lagi benda nak cerita. Hurmmm next entry lah. :D


Ini kisah hari Ahad pulak ye , jangan ada yang konfius okeng. Hihihi. 
This is what we had yesterday , BAHAHAHA. Meatballs + Salmon + Sausage , Yummy !!
3 meals for 2 persons , jyeahh ! Bunyinya macam palahap kannn ?
But we did habeskan ketiga tiga meals tu hoccay. *clap clap*


Jalan jalan dalam E-Curve tetiba dah sampai Jepun , haaa siapa nak jawab niiiii ?? Hiksss.
Bukan bukan bukannnn , ni ada fair apa tah kat entrance E-Curve tu.
Yang penting dia jual semua merchandise Doraemon , comel comel wehhh !!
Tapi lagi comel kasut penuh studded dekat sudut tepi escalator. Motipp !! ^_^


Camwhore lagi , itu jelah kerjanya. Asal takde orang kat kiri kanan , terus bergaya sakan.
Bila ada orang lalu je terus cam "Hahahaha" sambil tunduk tunduk. Bangang sangat okay. Kahkahah.


She is pretending nak cover lemak lemak tepu , takpe takpe kita kasi chance. :P
Harini dia bukan lagi pendatang asing tanpa izin , harini dia bawak wallet dengan duit kepuk kepuk.
Bukan lagi menjadi maid aku macam haritu , kali ni masing masing bawak beg plastik sendiri. Huahuahua.



Gambar 1 : Sopan santun persis puteri raja. Pose ni diberi nama "Takut mak mertua reject gamaknya".
Gambar 2 : This is me when I'm with my friend. Pose ni namanya "I wannabe a ballerina".

Hanya 2 gambar je yang sempat disnap tatkala ini sebab Rein cakap................

"Awaaaakkkk , orang dekat Lecka Lecka boleh nampaklah".

Kenapa kau tak cakap besok je wahai sahabat , HAHAHAHA. Malu iollss. Terus tersipu malu. :P

Thanks for your time , Love ya people.


p.s : tetiba colleague aku skype "best jln2 kt the curve ek" , aku cam "wadetut". Ko follow aku keee ??
p.s.s : aku suka pakai skirt lately ni sebab rasa macam felinses pulak. btw i am syazwan's felinses. <3


xoxo


10 comments:

  1. lawa . cute . sweet . huh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang cakap jujur ada ke cakap perli . huh ! so shaaad .. hahaha

      Delete
  2. weh..budak tu pny rambut! buat ak tingat kt si capik tu je..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sos ko jangan nak macam macam. Aku tumbuk kang !
      Jangan dibuka luka lama. Hahahaa.
      Tapi agaklah terpacak dia same. :D

      Delete
    2. Aku xluka..hg ja..so. its okay!hahahahahha

      Delete
    3. Haktuihh !! Hahaha. Sudah Sos , jangan disebut sebut.
      Kang muncul pulak , naye okayyy. :P

      Delete
  3. wahh bestnye jalan2...siap camwhoring lagi tu :)

    ReplyDelete
  4. @Liza Razak Hye hye. Best best. Jomlah kita camwhore sama sama. Thanks follow. Kita da follow balik. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah