Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 16, 2013

Bila bi**h ajak gadoh , alaaa sweet sangat.

Assalamualaikum & Hello.

Okay title entry kali ni over gila nyahhh , siap ade ** lagi. Mampu. Hiksss.
Marah ? Tak marahlah haih. Suka. Eh eh eh suka sangat sangat.
Aku bukanlah seorang yang suka nak marah tak tentu pasal.
Tapi aku memang seorang yang sangat cepat naik angin. Beware.

Daripada mulut ke mulut aku dah dengar cerita ni , tapi aku still rasa nak diam lagi.
Sebab cakap cakap tu belum mampu cabar tahap kekurang hajaran mulut aku lagi kot. ^_^
You're telling people yang "Aku baru je lepas gadoh dengan Nadia ?" , wowieee.
Do I know you , ohhh ya maybe once upon a time but no longer now.
Bila selisih nak bertegur pon tak , nak say Hye Bye pon tak.
Tup tap tup tap ko kate ko baru lepas gadoh dengan aku ? Errkkkk.
U really want it isn't it girl ? Ko nak sangat rasa eh aku gadoh macam mana ?

Sorry la I choose my opponent , ko masih belum layak. Cuba lagi.
Tapi kalau ko nak practice , bolehla cari aku. U know where to find me.
Aku belum nak jadi loser lagi nak gadoh sebab lelaki , eh lelaki ke ?
Hurm to be exact , I'm not a loser that will fight for my leftover. Uppss.
You're taking my leftover than its enough , I don't eat leftover. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kenapa lari bila nampak aku , kalau tak salah tak payah lari. penat nanti.


xoxo


2 comments:

  1. ya ampun , sama lah kita ! macam f**k kan .. dah lah cari gaduh , pusing cerita bukan bukan .. bodoh nak mampos ! haa kan geram dah ..
    awak cmne nak buat header macam awak tu ? ajar kita boleh ? nak tukar header .. tq , sayang NN :D

    ReplyDelete
  2. @cik ara Oh header tu eh. Nanti kite free kite buat tuto ok ? Senang je. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah