Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 16, 2013

Candylicious - G139B

Assalamualaikum & Hello.

Dalam previous entry aku ada review kedai Jelly Bunny.
Now aku nak review Candylicious pulak. Errkkk !
Baru sedar dua dua kedai aku review ni ada kaitan dengan makanan.
Jelly Bunny dan kasut berbau gula gulanya , now Candylicious syurga gula gula. ^_^







Candylicious ni punya decoration teramat sangat awesome.
Rasa happy je masuk kedai ni walaupun keluar tak beli apa apa. HARHARHAR.
Terus rasa diri ni macam sweet bila keluar daripada kedai , hiksss. Motip.







Yesss I do love jelly beans so muccchhh , kenyal kenyal and manis.
Sebab tu aku snap dekat patung Jelly Belly tu. Hikhikhik.
Siapa yang fanatic dengan jelly beans boleh datang sini , sangat banyak varieties.
Aku dah jeling jeling dah jelly beans tu tapi demi budget ke Phuket , jimat jimat. ^_^




Chocolate pon tak payah mentionlah banyaknya , berjenis jenis ok.
Macam macam brand ada. Tapi aku bukan choc fanatic. So masih boleh control. :P
Tengok tu haaa Hersey's Fountain , adorable gile kan. Rasa nak bawak balik rumah.




Bila lolipops pon boleh buat gaduh , tengoklah banyak gila kaler.
Semua pon nampak sweet and kawaii. Huarghhh.
Kalau makan ni sure mulut kaler kaler. Mihmihmih.
Makan kaler pelangi ? Berpelangilah bibir anda. Hamboiii.




Besides of chocolates & candies , Candylicious pon ada jual souvenir.
Tengoklah baju M&M merah tu , haizzz. Geram aku tengok.
Naseb takde anak lagi , kalau tak dah beli dah 8. Hewhewhew.
Ada tak sesape nak belikan aku bantal cuppies atas tu ? Comel wehhh. Nak satu je.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : berapa hari lagi nak pergi Phuket and tinggalkan Malaysia. wah bajet jauh benor perginya.


xoxo


2 comments:

  1. okeh,pitam!
    beli apa dlm tu mak jemah? pening nk pilih rasanya kalau ahkak masuk dlm tu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Mak jemah beli kemanisan raut wajah. Ahakss. Tak beli pape pon Saila. Hahaha. ^_^v

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah