Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 23, 2013

Company Trip - Phuket : Departure - Arrival.

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang sedia maklum , aku ada company trip on 20th-22th April 2013.
Aku akan buat entry sikit demi sikit , sebab tak lalu nak tunggu gambar.
Lambat sangat nak terupload. Gambar plak berjuta juta. Banyak cameralah katekannn.




Gambar ni disnap seawal pagi okay , sebab flight pukul 7.25 pagi waktu Malaysia.
Muka masing masing pon basi , gila kauuu pukul 4.30 pagi dah kena gather kat ofis.





Dalam flight , AK 1928. Akhirnya terbang meninggalkan Malaysia.
Agak seram sejuk juga aku time ni , hahahaha. Senak senak perut masa nak berlepas. ^_^









Alhamdulillah , arrive Phuket International Airport.
Lepas daripada arrival ni ktorg terus straight ke Phuket City Tour.
Yang tu nanti aku cerita dalam second entry , harap bersabar. Hikkssss.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : pulut ayam dekat Patong Beach sangat terbaik , dia jual atas motor je. Sedappp !!


xoxo


6 comments:

  1. yeayyyy nak lagi cerita.. hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. @Rina Ellisa Nak lagi cerita ? nanti kite cerita awak tolong taip eh. Hahaha. ^_^

    ReplyDelete
  3. nad sorang je eh melayu? bagusnya hihi

    ReplyDelete
  4. @cha Ada ramailah Melayu kak oii. Apakah muka dorang macam orang Siam plak akak tengok ? Tapi ada 2 org je yang pakai tudung. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah