Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 30, 2013

Company Trip - Phuket : Phuket's Nightlife.

Assalamualaikum & Hello.

Habes je annual gala dinner , masing masing mula planning nak ke sana ke sini.
Samalah jugak dengan aku , bukan selalu datang tempat orang. Huhu.
So why not kita tengok how is their nightlife , macam Bukit Bintang ke lagi havoc.
Amaran : Aku tak snap gambar malam. Untung naseb je yang ada. Hikss.
Hope korang boleh bayangkanlah ye daripada cerita aku. Muahahaha.

BANGLA ROAD sangat sinonim dengan Phuket , kalau pergi Phuket sure tahu.
Dalam bayangan kepala aku , bangla road diberi nama sebab banyak bangla.
BUKAN !!!! Bukan Bangla yang banyak dekat situ tapiiiii.........................
Club and Pub yang banyak okay , kiri kanan jalan korang boleh tengok.
Tengok apa ?? Tengok orang mabuk mabuk. Tengok orang menari tiang. Auccchhh.
Tengok bapok bermuscle tengah tayang diri , tayang diri or jual diri much better ??
Haaaa that is the reality of Bangla Road. Agak seram jugak bagi aku yang bertudung.
For me , kalau anda manusia kaki party/kaki perempuan bolehlah ke sini.

Selain daripada club & pub , ada banyak "spa".
Tapi aku tak jejak any "spa" pon sebab macam lain macam je tukang urut dorang.
Bayangkan tukang urut "spa" pakai baju nampak cleavage. Fuhhh !!
Sounds so wrong betullah kan "spa" tu. For guys , suka lettuw. Ahaksss.
Kesudahannya ktorg main pusing pusing je dekat Bangla Road tu.
End up masuk Rock Shop dekat Hard Rock Phuket. Muahahaha.




Habes melilau tengok gelagat manusia yang pelbagai , ktorg pon gerak balik hotel.
Tapi sebelum sampai hotel boleh pulak terbau ayam goreng weh. Haaaa.
Mula mula macam tak nak beli , tapi bile sorang bukak nak beli.
Habes semua follow , bau dia sangat terbaik kottttt !! Gila arghhh.
Terngiang ngiang rasa ayam goreng tu dekat tekak , dengan rangup die. Omaigod.
Memang serious tak tergambar dek perkataan. Haaa overkannn. ^_^


Sebenarnya ayam goreng ni dimakan dengan pulut.
Kalau dekat Perlis orang kata Pulut Ayam.
Tapi malam tu ktorg semua nak ayam goreng je.
1 ketul chicken wing berharga THB 20 a.k.a RM 2.
As if ada readers yang nak pergi Patong Beach , tolong rasa ayam goreng ni.



Tengok !! Tak sempat sampai bilik , ktorg sental ayam tu dekat lobi. Miahahahaa.
Sumpah sedap , crunchy. Perghhhh ! Memang terbaik bila makan panas panas.
And guess what , esoknya pon ktorg beli lagi. Muahaha.
Malam gala dinner beli 1 je nak buat tester , esok malam ? Sebat 2 terus. Hiksss.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : entry akan datang ktorg menjejak pulau pulak , stay tuned. ^_^


xoxo

2 comments:

  1. bestnyaaaaaaa mlm2 mkn ayam hehehe :D lama xjenguk mak jemah.. meriah kannn bercuti2 ke phuket :D

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Meriahla , kan mak jemah. Hahaha. Tula lame betul da tak dtg kan. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah