Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 25, 2013

Company Trip - Phuket : Porntip Sea Store.

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang dijanjikan , tempat jual makanan yang ktorg singgah ialah Porntip Phuket.
Hanya few minutes je daripada Gems Gallery tadi tu.







Dekat sini korang boleh nampak macam macam jenis makanan ada.
Daripada cashew nuts pelbagai perisa sampailah ke pes tomyam/green curry. Hahaha.
Kat sini semua makanan yang dorang jual dorang ada letak tester.
So sebelum korang beli korang bolehla rasa rasa , tapi aku takde rasa rasa dah.
Semua aku tibai makan macam kedai tu bapak aku yang punyaaaa. Muahahaha.
Tips : Cashew Nuts pelbagai perisa tu harga dia THB 360 kalau tak silap aku.
Sebab tu tak beli , convert dengan duit Malaysia sama dengan RM 36 untuk sepeket kecil.
Okay aku sangat calculative , almaklum bawak THB 2000 je kannn !!
Sorry kali ke lapanplohpat sebab gambar tak banyak , ai is busy dengan tester tester. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : lepas ni pon tempat makan lagiiiii , hahaha.


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah