Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, April 26, 2013

Company Trip - Phuket : Royal Phuket Marina.

Assalamualaikum & Hello.

Selepas mengalas perut dengan segala macam tester dekat Porntip Sea Store.
Akhirnyaaaaaa , ktorg dibawa untuk lunch dekat Royal Phuket Marina.
Fuhhh !! Akhirnya dapat pon makan. Phewww.
Perut masing masing masa tu dah kebulur tahap 7 petala langit.
Mau taknya , sebab before depart ktorg sempat grab a cup of coffee je dekat McD LCCT.





They are trying to ruin my pictures and they extremely berjaya ! Hahaha.
Elok gambar boleh nampak muka aku aleh aleh terus kene blocking.
Jyeah this is all of my colleagues , semua masuk air walaupun berlainan bangsa. 1 Malaysia.





Antara makanan yang terhidang untuk ktorg lahapkan.
Ada spaghetti,tomato soup dan segala. Tapi malas nak snap sebab dah lapar gila. Hiksss.
So terus grab pinggan dannnnn makannngggg !! Muahahahaa.







And this is the scenery yang korang boleh tengok dekat Royal Phuket Marina.
Sangat panas okay , tapi lucky restaurant ada kipas. Kalau tak ?? Berjejehla peluh.




Colleagues colleagues aku semua pasrah je bila aku suruh tangkap gambar. Hahahaha.
Naseb koranglah dapat colleague suka jadi model gambar macam aku ni.




Smoke , borak , makan , smoke , borak , makan. Itu jelah kerja dorang.
Yang aku pulak sibuk online , sebab restaurant ni ada wifi. Huahuahua.
Yelah sibukla online nak bagitahu mak/ayah/bofren dekat Malaysia nu ha.
Sempat jugak aku send location dekat Whatsapp family group tauuu , hihihihi.
Remarks : Makanan dekat sini tak pedas. Huh ! I'm hoping for spicy tomyam hoccay.
Maybe untuk disesuaikan dengan perut mat saleh yang datang kat situ sebab tu tak pedas.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : next aku nak review hotel yang ktorg stay , wihuuu !!~


xoxo


2 comments:

  1. hotel ni nmpk cm mhl ja...nk kena google cri hrga la cmni..hehe

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy Boleh je klik nama hotel tu dalam entry yang saya review pasal hotel tu for more info. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah