Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 17, 2013

First met , new girlfriend !

Assalamualaikum & Hello.

Semalam masa dalam kereta Wan tetiba stop depan futsal court. Huhu.
Mula mula pelik je , tak naik hantu & mogok lapar lagi. Tapiiiii.......
Lepas tu dia boleh cakap "Budak budak ni ajak main futsal , sejam je. Eh eh."
Dalam hati terus menyumpah nyumpahla kan Muncung pon dah sedepa. Hiksss.
Tapi bila dia cakap "Bie nak bagi syg jumpa someone". , terus happy okayyy.
Sebab aku tau sape yang dia maksudkan. Hihihihii. ^_^v



Meet my new girlfriend , Rabiatul Nadiah tapi ktorg panggil B je.
Dia Nadiah and aku Nadia , tapi perangai dua dua completely lain.
Dia sopan santun lemah lembut , aku ? Huahuahuaaaa. Malas nak cakap. :P
This is my first met dengan B , tapi ktorg berborak nah kauuu macam 8tahun kenal. Mihmih.
Seronok sebab akhirnya dapat pon jumpa dia , selama ni duk Whatsapp je.
Btw , dia ni girlfren kepada kawan Wan. Sebab tula dia pon ada kat futsal court.
Sama sama tersadai dekat tepi net , kahkahkah. Apelah naseb badan.
Nice to meet you Cik Kening Bold. Nanti kita lepak lepak lagi ok. ^_^
Kalaulah Rina ada semalam kan best , barulah cukup korum. Huhu.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : berapa hari lagi nak tinggalkan Wan kat Malaysia , tak bestnyaaa. T_T


xoxo


8 comments:

  1. hamboi,mcm nak pergi bertahun2 je sedih sgt nk tinggalkan wan dia..hehehehe..

    kamu ni byk btl jmp kwn2 baru yer..kita segan2 nk jmp pastu xnak jmp..huhuhuhu..nnt terkelu2 xtau nak borak apa..huhuhu

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Hahaha overkann. Biasalah nama pon mak jemah. Mestilah poyo sikit. Ala. Ahkak ni , kalau jumpe kite memang hilang segan silu tu. Kita banyak mulut. Wakakaka. ^_^v

    ReplyDelete
  3. @Rina Ellisa Haa ade pon awak. Kenapa takde semalam ?? T_____T

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah