Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 2, 2013

Forever my little girl , Zara Zenia Khalisyah.

Assalamualaikum & Hello.

Aku ada ramai jugak anak buah/anak sedara eh ?? But Zara is my favourite one.
Anak kepada cousin aku , daripada dia kecik memang aku sangat fancy dengan dia.
Sikit sikit nak dokong , sikit sikit nak hold hands. Yess memang semua orang pon manjakan dia.
Sampailah sekarang , aku still lagi nak dokong dia. Walaupun umor dah 4 tahun. Hiksss.
Makcik yang penyayang memang macam ni , nak buat macam mana kannn !!~ :P

Last aku jumpa dia haritu hari Sabtu malam sebab ada badminton.
Masa tu dia dah demam dah , tapi dia cakap dia tak demam sebab taknak masuk hospital lagi.
Dia kata sakit tangan kena cucuk nak masukkan air , sakit bila kena amek darah. Sobsobsobs.
Aku yang naik sedih dengar dia cakap macam tu , nampak sangat sakitnya kan ?
And nampak sangat yang dia memang dah tak nak masuk hospital lagi sekali.





Ni semua gambar masa Sabtu malam tu masa orang lain bizi main badminton. :P
Masa ni dia boleh joget joget , lari lari , gelak gelak dan makan jagung lagi. Hihihi.

Tapi , akhirnya Ahad tengah malam she's admitted again for the second time.
Masih lagi dekat Gleneagles Intan Jalan Ampang. *suka beno masuk sepital ala ala hotel ni , hiksss*


Tak ke sebak tengok anak buah favourite kau macam ni ??
Memang nak berjejeh air mata kat ofis semalam.
Duk bergenang genang tunggu masa nak jatuh je , fuhhh ! Naseb aku reti cover. Hukhukhuk.
So , malam semalam jugak pergi tengok Zara. Nak tengok dia dah okay ke belum.
Alhamdulillah , she's fine a bit. Temperature pon turun. Makan minum semua boleh.
Tapi makan ubat tu yang hazabedah , siap ngigau ngigau mak dia kata. Apedaaaa. ^_^





Sebok suruh aku tengok jam hello kitty dia tu , mentang mentang jam dia ada lampu and jam aku takde.
Berlagak yeeee , Yaa babap nanti taulah. Tapi alhamdulillah she's recovered so fast.
Kalau boleh nak suruh dia discharge cepat cepat , kesian dia duduk melanguk kat hospital lama lama.
Minta minta semua health report dia baik baik saja. Aku ni bukan boleh.
Kang sikit sikit risau , oh tidak. Kang sikit sikit rebeh , ohhh mannn ! Gila tak gangster. :P

Korang doakan Zara cepat sihat okay , so dia boleh main main dengan aku macam biasa.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : semalam dia sebok suruh basuh kaki dia sebab hitam , sape suruh jalan tak pakai selipar. Pfftt !! ^_^v


xoxo



4 comments:

  1. hahaha :D *dalam hati ada TAMAN*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan dalam hati ada taman dik oii.
      Dah nama pon favourite little girl. :D

      Delete
  2. Alaalalala.. manje nye dia.. semoga cepat sembuh ye zara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , dia memang manja gila ok.
      Mekasih mak cik. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah