Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 11, 2013

He is the reason behind my smile , love you. ^_^


Assalamualaikum & Hello.

Rasanya macam dah lama sangat tak menjiwangkan diri dalam entry , mihmihmih.
Kalau tiap tiap bulan takde 1 haribulan , sure sure aku dah lupa nak menjiwang. Huhuhu.
This entry is special for my beloved one , I know he is waiting for me to write something about him.
Yelah asyik cerita pasal orang lain je. Mana aci kannn !! Dia pon nak kita cerita pasal dia jugak. :P

Amaran keras  : Kalau tak nak baca entry ni , boleh scroll sampai jumpe entry lain. Miahahaha.

Bagi mereka yang sedia maklum , aku dengan Wan bukannya berkawan lama pon sebelum couple.
Ktorg kawan sekejap jeeee tapi lepas tu terus menggatal nak in a relationship , hiksss.
Nak buat macam mana ai is jatuh hati dekat telinga capang dia sejak pertama kali bertemu. Aceceh.
And he did jatuh hati dekat gigi kapak aku &  hidung tak berapa mancung aku ni. ^_^

Mula mula couple tu both of us tak sangka yang ktorg dah berjaya mencapai impian masing masing.
Almaklumlah sebelum ni dua dua mampu jadi pemerhati je. Nak datang dekat , takut.
Tapi dah namanya jodoh tu rahsia Allah , siapalah kita nak menidakkan semuanya kan kan !!~
Alhamdulillah everything went well until now . He did the best for me and same goes to me.
I’m trying my best to be the best and beat the rest. Tapi human , always make mistakes.
Dan aku tak pernah lari daripada melakukan kesalahan walaupun sebesar hama , I’m sorry. J

Orang cakap awal awal in relationship tu memang happy but sooner or later mesti dah tak macam tu.
Aku agree dengan apa yang orang orang tu cakap but I know semua tu dugaan semata mata.
Sebab setan setan ni saja nak kucar kacirkan hati aku , taknak bagi aku kawen kannn !!~
Saje je nak pusing pusing perasaan aku , nak suruh aku ubah pikiran kannn !! Haippp.
Biasalah bila anak Adam nak buat satu kebaikan , mesti ada setan setan ni menyebok.
Terutama bila anak Adam ni mula merancang untuk membina sebuah masjid , wah bahasa aku. ^_^
Kadang kadang rasa goyah jugak dengan bisikan bisikan syaitooon nirojim ni.
Tapi aku tahu aku dengan Wan kena kuat untuk pertahankan hubungan ktorg yang satu ni.
Siapa lagi yang nak pertahankan hubungan ni kalau bukan ktorg , takkan kucing kucing aku pulak kan. :P

For my love one :
I know lately ni kita macam sedikit renggang , tapi renggang tak bermakne tak cinta eh , ahaks.
Maybe sebab sekarang kita dah jarang spend quality time together. Tu yang buat kita macam ni. Kalau kita jumpe pon maybe after work , tak pon attend wedding or etc.  Jarang dah kita keluar tuk having fun. We need time just for both of us and ignore benda benda lain. I need to talk with you. I need to hear your laugh. I need to see your smile instead of your serious face. I need to have a good time with you macam dulu dulu. Actually I want the old us , yang boleh gelak gelak macam sakai dekat dalam shopping complex. I want the old us yang senang hati nak snap snap dekat dalam jem. I want the old us yang boleh lepak chill dekat Dataran Putrajaya tu walaupun rumput rumput tajam mencucuk bontot. Hahahaha. I do miss those moments so much. J


Thanks for your time , love ya people.


p.s : never make someone your priority when they only take you as an option – unknown.




6 comments:

  1. cheecheeewahh .. cepat kawen lah .:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ara , inshaAllah ada rezeki awal. Kawenlah awal. :D

      Delete
  2. sebak pulak kita baca.. :(

    apa pon, kalau kita ikhlas antara satu sama lain, insyaAllah ada jalan untuk kita bersama.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly , :)
      Awak yang sebak dah kenapa makcik. Hahaha.

      Delete
  3. dataran putrajaya rumput cucuk bontot.. that awesome lah.. kate berinta kan ketiak pn wangi bhai.. hahahah btw semoga ke jinjang pelamin.. bukan jalan jinjang tau..

    ReplyDelete
  4. @husnayusofHahaha mekasih kakak. Doakan yang baik baik ya udah. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah