Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, April 19, 2013

Last day in Malaysia , Amboi !!

Assalamualaikum & Hello.

Tajuk entry sangat menganjing , bajet ko pergi oversea yang berjam jam dalam flight.
Padahal pergi negara jiran je , muahahaha. Overkannn !! ^_^
Harini last day kerja , pagi nanti aku akan depart for company trip.
Mood nak kerja dah jauh terbang naik flight Air Asia. Ihiksss.
Seronok ke agak agak eh ? Bagi aku yang first time nak ke oversea ni.
Memanglah seronok kannn. Tapi bila dah namanya company trip.
Definitely akan stuck dengan rules & regulations and itinerary.
Sesungguhnya bosan ok , sebab tak boleh nak tido dan bangun lambat.
Apa guna bayar hotel mahal mahal kalau tak guna sepenuhnya kannn !!~

Sempat jugak aku usha usha camne nightlife dekat Phuket tu.
Yelah untuk maklumat sendiri kan , so takdela shock tengok nightlife kat sana.
So far nampaknya banyak Pub,Club,Bistro dan adik beradik.
Bagi aku yang pakai tudung ni , apa yang aku boleh buat malam malam kat sana ?
Takkan pulak pakai tudung tapi masuk tempat tempat macam tu , tampar kanggg !
Maka pergilah kita amek angin pantai sambil tengok orang bogel bogel. HARHARHAR.
Doakan aku selamat pergi dan kembali ye. ^_^v


Thanks for your time , love ya people.


p.s : malam ni nak stay up , kalau tak memang terlajak tido ohooiii.


xoxo


8 comments:

  1. hamboi nek jemah , hover awk yer ! tahu lah nak ke PHUKET .. ehh jap , en.wan siapa jaga ? kalau takda orang nak jaga cik.araa ada . miahahahaha *LARIKKKKKKKKKKK....*

    ReplyDelete
  2. @cik ara Hambooiii. Over. Encik Wan jaga diri sendiri. Dia dah besar. Hihihi.

    ReplyDelete
  3. tak boleh tolong jageee eh .. mihahaha

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah