Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 18, 2013

Nak je aku tumbuk adik aku ni. Haizz !

Assalamualaikum & Hello.

Pagi pagi lagi dah naik angin dengan adik sendiri , haaa macam mane tu.
Kemain dia gigih tunggu aku bangun tido semata nak berlagak dengan aku.
Rasa nak tumbuk je dia tu laju laju , pffftttt !! Apelah naseb ada adik macam ni.
Datang datang kat aku sambil cakap "Kak , aku jumpa Aaron Aziz semalam".
Aku diam seribu lapan belas kata , blurlahhh baru bangun tido kononnya.
Lepas tu dia tunjuk handphone dia pulak sambil cakap "Nah tengok !!".


Walaupun gambar blur , biasalah handphone cap ayam. HARHARHAR.
Tapi still , aku rasa nak je tumbuk adik aku tu. Blerrghhh.
Kemain eksaited dia cerita dekat aku dengan mama , arghhh whatever. ^_^
Tapi tadi sempat lagi pesan dekat dia "Kalau Aaron ada lagi harini tangkap gambar elok sikit".
Rasa macam nak jadi penunggu kat KPTM malam ni , kot kot dapat jumpa Aaron jugak. Hikss.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : beg tak kemas lagi , takde mood. last minute packinglah eh eh eh. heeee.


xoxo


4 comments:

  1. hehehe..sentap la tu.. :p
    sila ambil gambar utk ahkak jgk..nnt ahkak bg payment ;p

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Gila tak sentap. Rasa nak cepuk cepuk je dia. Haizz. Sakit je hati mak jemah. :D

    ReplyDelete
  3. Waaa... mau lompat klu jumpa aaron...

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah