Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 9, 2013

Noryadzrein's E-Day , 070413.

Assalamualaikum & Hello.

At lastttt , dapat pon update entry pasal E-Day si pendek ni. HARHARHAR.
Almaklum menunggu gambar yang cantik cantik , sebab aku tak sempat snap guna tab aku. T_T
So tunggu member ktorg upload kat fb dan terus merompak dan ditepekkan kat blog. Mekasih.


Pelamin berserta hantaran hantaran untuk pihak lelaki. 5 berbalas 7.


Behind the scene. Masa ni jenuh si pendek ni kena bahan dengan aku & puteri.
Sampai naik naik geram member , wakakakaka. Tapi aku tau nervous lagi banyak daripada geram. ^_^


Meet my new silly girlfren , Puteri. Dia sangat fancy buat bunyi dalam each dialog dia. Comel !
By the way for besties , ktorg diminta untuk memakai lilac. Tapi ktorg ada purple je. Bolehla eh. :P


Anak anak angkat ayah , hahahaha. Jangan jealous Rein sebab awak takde dalam gambar.
Btw , ni ayah Rein bukan ayah ktorg. Tapi dah macam ayah sendiri. Naseblahhhh.





Alhamdulillah , selamat sudah si pendek ni jadi tunangan orang.
Wah dah darah manis seyyy. Kurlasss kau jah. Muahahaha.
Lepas ni dah takde bofren bofren dah , tunang hoccay. Amboiii.


Diri atas tangga ni heaven okay , dapat tengok drama airmata Rein haritu. Hewhewhew.
Semua gara gara tunang dia kata kononnya tak dapat balik KL from Kota Bharu sebab cuti kene freeze.
Sentap menyentapi si Rein tu seminggu before majlis , fuhhh ! Letih iollss pujuk hoccay.



Tapiiii..............................tetibaaaa.........................





EH EH EHHHHH , macam aku kenal si botak ni !! Hahahahaa.
Rupanya tunang dia saja prank dia cakap cuti kena freeze. Atotototo. Sweet sangattt.
And rupanya ibu Rein pon da pakat baik punya dengan bakal menantu dia yang satu ni. Tssskkk.



Haaaa nampak !! Muka teruja dan gembira masing masing.


Kepada both of you yang kepala batu , hiksss. Alhamdulillah at last , after 12 years relationship and after kapel putus kapel lagi putus lagi dan lagi dan lagiiiiiii. Hahaha. Akhirnya korang berjaya make it. Jodoh are still with you guys. I'm happy for both of you walaupun kalau time korang gadoh macam nak tampar sorang sorang. Haizzz. Serious happy gila babas bin alagapas bila korang akhirnya move to another phase of relationship. After this , pertahankanlah hubungan korang ni walau apa sekali dugaan. Jangan sia siakan apa yang korang ada sekarang. Congratssss babe ! Love u. <3



Jangan tanya aku kenapa Apot nampak hitam , jangannn jangannn jangan tanya !! HARHARHAR.
Btw , aku suka gambar ni sebab nampak macam family potrait sangat. :P


Be a good fiance babe , jangan gedik gedik dah. Aku cepuk nanti tak jadi ape. ^_^v
Whatever problems sila bawa berbincang ELOK ELOK ye. Hahaha.


Dengan orang jauh , pewittt ! Meet our bestie - Mal.
Daripada Aloq Staq ni mai turun Rein's E-Day. Kalau E-Day aku dia tak turun ??
Memang aku sumpah 7 keturunan. Hewhewhew. *apa kau pikir ko ada darah mahsuri ke nadia oooiii*






After event selesai , inilah jadinya. Snap sana snap sini. Hihihi.
Seorang dah selesai , kita bila lagi agaknya ye Puteri ??


Last but not least , do pray for us. Semoga semua yang kami rancang berjalan lancar hendakNya. Amin.

Thanks to you love sebab teman sayang pergi Rein's E-Day walaupun baru balik kerja shift malam.
Sebab itulah mata dia dalam gambar ni rabak macam apa. Hahaha. Maap maap. :P
Thanks for your time , love ya people.


p.s : berapa hari je lagi nak pergi Phuket , tapi baju semua tak beli lagi. Argh ! Pitam iollss.


xoxo


6 comments:

  1. Comel je... mesti tunangnye sorang yg kelakarkan?... hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelakar ? Haah rasa macam nak tumbuk tumbuk je. Haha. :D

      Delete
    2. mmg nampak muka nakal terutama masa dia gelak tutup mulut tu... hahaha.. mmg nampak nakal dia... dengan botaknye...

      Delete
  2. comel ur fren!!! n awak nye bila lagi...comellll jugak gambar berdua tewww!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks WE. InshaAllah. Ada rezeki nanti adalah. :)
      Kembang semangkukla kawan kita baca komen ni nanti. Hihihi.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah