Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, April 13, 2013

Sawadika , Sawadika.

Assalamualaikum & Hello.

Lagi seminggu sebelum departure to Patong Beach Phuket for company trip. Wuhuu !!
Still have a lots of things yang kena settle before menlarikan diri daripada Malaysia. Hamboiii.
Aku akan berada dekat Phuket for 3D2N (20 - 22 April 2013) , so blog akan silent sekejap.
Sebab aku committee member , so sure sure akan busy dengan preparation. Huarghhh.
Orang lain datang holiday , aku and committee lain kene kerja. SEDIH. T_T

Antara aktiviti yang ktorg akan buat ialah tour to Phi Phi Island & Fantasea Show.
Bila aku google Phi Phi Island , keluarlah gambar pulau yang cantik macam bawah ni.






Mengancam gila kan air laut yang biru dengan pasir pantai yang putih dan gebu tu. Auchhh.
Terus terbayang bayang aku berlari lari di persisiran pantai dengan dress bunga bunga.
Amboiii kauuu. Tapi bila aku bayangkan macam mana nak sampai pulau tu......
Oooohemjeeeyyyy terus rasa loya.Aku ialah pemabuk laut tegar okay.
Kang ada aku muntah muntah hijau atas boat. ^_^
Habes mati semua hidupan laut kena sisa toksik imported from Malaysia. HARHARHAR.

Sebelah malam pulak ktorg akan attend Fantasea Show.
Apa itu Fantasea Show ? Korang tengoklah gambar bawah ni. Hikhikhik





Aku pon tak tau apa yang akan dorang showkan kat ktorg malam tu.
Later aku akan update dalam entry sekembalinya aku daripada Phuket. Okay guys ?
Diharap sabar menanti dan diharap camera aku yang flash rosak tu pon function dengan baik. Muahaha.


Macam menarik pulak kannnn ??
Duit pon tak tukar lagi ada hati nak tengok massage massage. ^_^v
Thanks for your time , love ya people.


p.s : rumah still takde air , kesannya. mandi dalam jamban office. blergh !!


xoxo




2 comments:

  1. happy holiday nad. belikan akak fridge magnet boleh? ;P

    ReplyDelete
  2. @chainshaAllah kak sha , please do ingatkan kita lagi nanti. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah