Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 3, 2013

Sister's Day Out , Errkk !

Assalamualaikum & Hello.

After berkurun lamanya tak berjumpa dengan kakak angkat aku yang sorang ni.
At last dapat pon jumpa semalam , hip hip horray ! *dalam hati memasang niat nak paw dia kaw kaw. hihi*

Special dedicated to my sister *I know you will read this since you are my adorable stalker , mihmihmih*
First , sorryla ye kak for keep you waiting dekat Secret Recipe. Almaklum ai is bizi hoccay.
Secondly , sorry lagi sebab asyik takde masa to meet up. My schedule is so tight mengalahkan Keknis. :P

Akhirnya around pukul 7 baru ktorg masuk Times Square. Semua gara gara meeting lambat habes. Y__Y
Tapi okaylah tu kan daripada langsung tak dapat nak jumpa , hikhikhik.
Masuk masuk Times Square terus cari Sushi King dekat 5th Floor. Laparrrr weh !!
Actually ktorg nak sushi date ni dah lama gila okay , tapi baru terlaksana semalam. Sadis.




Masuk masuk waitress tu kasi menu , terus sakan belek belek lapanploh kali.
Tapi tak jumpa jugak lagi apa yang nak dimakan. Semuanya nampak sedap. Almaklum lapar kaannnn.


Ni first yang aku rembat daripada landasan , hahahaha. Landasan ?? Alaaa yang gerak gerak tulah !! :P
Benda apa ni usah ditanya , yang aku tau makan. Sedap !! Aku selalu bedal ni kalau beli sushi kat JJ.



2 gambar dekat atas ni ktorg order daripada menu yang waitress tu kasi tadi. Pheewww !
Salmon tu sangattttt terbaik okay , tak rasa hanyir. Selalukan orang kata salmon je hanyir. No ! Sedapppp.
Yang gambar second ni set apa tah. Aku main tunjuk tunjuk je. Miahahaha. Pon sedap jugak.



Muka teruja dua makhluk Allah sebab dapat bersushi date. Wakakakaka.
Btw , wasabi dia tak pedas. Mencikk !! Puas dicedok masuk mangkuk banyak banyak. Tetap tak pedas.



Aktiviti selebihnya adalah SELCA (selfcapture) ditengah tengah jalan dan dekat Chatime. Mihmihmih.
Siap sempat buat KEEK jugak okay kakak aku yang sorang ni. Malu ai. ^_^v
Padahal aku yang over cakap macam murai tercabut ekor. Tralalalalala.
Dan hasil daripada berdating dengan kakak aku ni , aku dapat 2 baju. Yeay !! Mekasihhhh.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : rasa addicted pulak dengan salmon tu , ada letak dadah ke haaaa ! hahahaha.


xoxo


12 comments:

  1. ahahaha!! kita lambat dapat tahuu yang entry ni sudah diupdate .. makcikk sila lah bg BBPIN yea ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohoho , sudah diwasep kepada anda BBPIN kita. Mekasih. :D

      Delete
    2. mesama-sama .. ehh , nak bajet cakap jepunggg pula . hihi
      kita ni bukan peminat tegar sushi tapi terliur gak lah tgk . muahahah !
      andd part paling tak tahan sempat lagi GRAB 2bajuuu . hewhew , next time nak follow tau :D sbb kita tak pandai nak usha kedai kat sana tu :-p

      Delete
    3. Okay. Boleh saje follow. Kalau takde hal bolehla meet up. :)
      Sushi sangat best okay ! I mean makanan jepun. Hihi

      Delete
    4. baik makangg KERANG BAKAR . marii marii :D

      Delete
    5. Hahaha. Kerang rebus lagi besstttt.

      Delete
  2. rapatnya korang adik beradik. hehe. siap main cubit2 pipi lagi. :) teringin pulak nak makan sushi king !

    http://nameeroslan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Namee , adik beradik angkat memang rapat. Adik beradik betul mau kene wrestling. :P
      Jommmm makan sushi king ramai ramai.

      Delete
  3. teringin nk try sushi king..tp takut perut xleh trima..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tryla Saila. Sedapp !! Nyum nyummm. :P

      Delete
  4. Replies
    1. Tunggu orang belanja agaknya bolehla tunggu sekali sushi king ni takde kat malaysia. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah