Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, April 20, 2013

Special Entry : Day 1.

Assalamualaikum & Hello.

Entry ni dedicated untuk Wan sebenarnya , sebab I know he will miss me much. Hiksss.
Aku memang saje schedulekan entry ni dipublish dengan sendiri pada masa ditetapkan.
Amaran keras : Kalau rasa taknak baca boleh skip. Terima kasih.

"Hey buah hati yang dekat Malaysia tu , rindu kita tak ? Apaa !! TAK ??
Apaaa !! Boleh main futsal dengan senang hati ?? Amboiiii.
Jaga diri elok elok , kerja rajin rajin jangan malas malas ok.
Malam ni ada dinner , habes dinner terus membuta. Penat.
Bajet jetlag , padahal KL - Phuket sejam je ponnn. ^_^
Tak sabar nak balik Malaysia. Nak dating dating. Ngeee.
Bajet bajet lagi macam pergi Abu Dhabi , muahahaha. Take care."


 
Thanks for your time , love ya people.


p.s : counting days to go home , huwaaaa. T______T


xoxo


4 comments:

  1. Hihihi... macam seksa je dak dabel N ni tinggalkan Malaysia...

    ReplyDelete
  2. @Mahirah Ridzuan Haha memang tak suke ponn. I love Malaysia. Hamboii.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah