Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 22, 2013

Special Entry : Day 3 (Last day)

Assalamualaikum & Hello.

Last entry untuk love note kepada buah hati di Malaysia.
Mesti dah ada yang hampir hampir pengsan baca entry ni kang. Sorry !
Dah nama pon rindu , nak buat macam mana ye tak ? ^_^v
Amaran keras : Kalau rasa taknak baca boleh skip. Terima kasih.

"Hye pengarang jantung , jangan lupa amek kita ok.
Harini dah boleh dating dating , yeahhh.
Tak sabarnya nak arrive Malaysia. Over gila kannn.
Dah takde ape nak tulis dah , sebab dah nak balik. Hiksss.
Jumpa nanti yeeee. XOXO !!"


Thanks for your time , love ya people.


p.s : nanti aku update full entry pasal company trip to Phuket ni yeeee.


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah