Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 29, 2013

Annual Gala Dinner 2012 , Mandarin Oriental KL.

Assalamualaikum & Hello.

Okaaaaay tahu entry ni dah basi tahap susu berketul ketul dah. Harharhar.
Annual Gala Dinner untuk 2013 pon dah setel , yang 2012 baru nak jadi entry. Hiksss.
Tak kira , aku nak update jugak. I don't care I don't care. Tralalalala.



Yess , tahun 2012 ktorg hanya ada annual dinner je dekat Mandarin Oriental.
And the theme is 'Dazzling Gold Glamorous Red'.





Konon konon busy giler dekat registration desk , padahal duk tengok orang pakai ape. Hihihi.
And since ktorg ialah company travel agency so the door gifts ialah hotel vouchers , ngeeee.
Masa ni aku dapat hotel voucher dekat Golden Palm Tree , pergghhh memang luck akulah.
Sebab memang aku nak sesangat stay dekat hotel tu , tralalalala. Tahun ni je luck kurang. Huhuuu.




Few shots sebelum masuk ballroom and having our dinner.
Macam biasa , aku busy dengan registration maka takdelah gambar. Sedih !!





Our first dish untuk malam tu , Yee Sang. Pergghhhh ! First time aku makan benda alah tu.
Entah apa yang aku salah gigit tah tapi memang hijau hijau muke aku lepas tu. Hahaha.
After satu dish , continue dengan dish yang lain. Sampai tak boleh masuk dah weh.
Sambil makan sambil main games & tengok performance.





Aku tak ingat games ni pasal apa , tapi sangat lawakla of course. Kejang kejang pipi gelak.
Yang penting lelaki lelaki tu kene menari keliling gadis gadis , WTF ! Hahaha.
Memang hancus lebusss la , dah macam tiang masing masing. ^_^v
Apa pon aku extremely jatuh hati dengan gambar aku yang close up tuuuu. Ngeee.






Okay enough , kang ada pulak yang muntah hijau tengok gambar gambar bapok ni.
Lepas habes games terus sambung makan and continue performance from Paperdoll.
Ada yang cantik dan ada yang durjana. Hahahaha. Ape pon dorang best.
Compared to Phuket punya bapok , bapok Malaysia jugak tarbaikkkk. Hahahaha.






Yang ni pulak untuk pilih best dress and automatic jadi Mrs DOH.
Mrs DOH ok sebab dorang ni semua dah kahwin. Dah ada anak yeee.





Yang ni pulak untuk mencari Mr DOH. Kemain masing masing.
Ada yang macam YB , ada yang macam MJ. Hahahaha.





And this is under category Miss DOH. Ada yang sexy ada yang sopan.


Dannnnn inilah dia Mr DOH , Mrs DOH dan Miss DOH.
Dalam sejarah Mrs and Miss DOH dua dua pakai tudung. Hihihihi.
Almaklum , majority kerja sini semua cina. Ingatkan cinalah yang menang. Hahaha.









Jyeahhh ! Lepas habes je dinner terus masing masing jadi tak siuman.
Snap here and there untuk dijadikan kenangan , hohoho.
Inilah dia kawan kawan office aku and merangkap another family of mine.
Ktorg punya rapat memang macam adik beradik , bergadoh sana membahan sini.
Bayangkan menghadap muka kat office 8 jam , balik kerja boleh lepak mapley lagi.
Pendekkan kata , friendship ktorg memang strong walaupun berbeza agama. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : gambar ni diambil before aku declare dengan Wan and entry ni memang dah didraft lame gile. Just tak publish je. Jangan ada yang pertikaikan kenapa aku boleh mesra dalam gambar dengan colleague lelaki aku. Almaklum takde bopreng nak marah. PEACE.


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah