Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 13, 2013

Awin + Sharul Wedding.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah sekali lafaz je colleague aku yang sorang ni dah jadi bini orang. Yey !
Dan semalam tepat tepat masa pengantin berarak ktorg sampai kat Pengkalan Balak.
Orang kate ngam ngamlah , walaupun planning asal nak gerak kul 9.30 pagi jadi kul 11 ye.






Jyeahhh ! Ktorg datang kenduri macam datang cari gadoh.
Kemain ramai ramai lagi serbu , serba salah mak pengantin. Muahahaha.
Datang datang terus masuk rumah , mampu ??





Dahla sampai sampai terus serbu masuk rumah , lepas tu terus serbu atas pelamin. Gasak.
Padahal masa ni mak mak pengantin dah tunggu untuk makan beradap. Ampunkan kami ye.
Sempat jugaklah aku buat drama air mata atas pelamin tu , mihmihmih.
Kita kasi smudge dulu eyeshadow pengantin baru boleh pergi makan. Wakakaka.




Sempat kidnap Awin untuk photo session , Sharul dah hilang tah mana mana. Gasak.
By the way lauk kenduri dia best , ada rebung masak lemak. Faveret kot tu. Dap dap. ^_^



Sebelum balik mestilah snap gambar reramai , dah namanya pun datang reramai.
Masa ni masing masing dah bermandi peluh ok sebenarnya. Meleleh leleh sudah.
Panas yang amat sangat , maybe sebab rumah Awin dekat tepi laut.
So sendiri mau ingatlah ye.






Kau tengooookkk !! Macam manalah aku tak sakit otak kalau pergi kerja macam ni.
Masing masing dengan perangai sendiri. Terutama yang seluar pink tu. Gggrrr.
Dekat mana mana pon macam tu jugak berperangai. Muahahahaha.
But they are the reason why aku boleh gelak gelak dekat office , kalau tak ? Tssskkk. Y____Y



By the way , aku terharu gila terbabas sebab ko pakai baju yang aku pilih. Sobsss. Y____Y
Last but not least , special dedicated untuk ko Norazuen anak Mahad. Hahaha.

' Win , ko dah jadi bini orang sey. Muahahaha. Serious aku tak percaye dow. Rasa macam baru semalam je kite shopping shopping baju dekat Times. Lepas ni dah tak boleh nak shopping shopping macam dulu dah. Yelah sebab ko balik kerja dah nak kena masak tuk suami. Hahaha. We have been through so many things together. Through thick and thin. Sebab tu kita dua boleh nangis atas pelamin sama sama. Only us know the reason behind our tears. Aku sayang ko. Aku doakan ko bahagia sampai Jannah. Aku doakan ko cepat cepat dapat anak. Hiksss. Apa pon tahniah babe. Be a good wife , jangan nakal nakal. Jangan lawan cakap suami. For sure. Nanti tak bau syurga baru ko tau. Huargh. Okay dah panjang. For Sharul , please take care of my friend. Congrats to both of you. Selamat pengantin baru.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : lepas ni kalau aku rajin aku sambung entry Malacca Discovery , bye.


xoxo

 

2 comments:

  1. meriahnya mjlis ni...bju pengantin tu kaler yg di idamkan..haha

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy Hamboi cepatlah kawen HH , hihi. Bolehla pakai baju kaler yang diingini tu. ^_^

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah