Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, May 9, 2013

Company Trip - Phuket : Bye HKT Welcome KUL.

Assalamualaikum & Hello.

Tamatlah sudah chapter menjelajah Phuket bersama aku. Hikssss.
Now tibalah masa untuk kita pulang ke tanah air selepas menghitamkan kulit di negara orang.






Sambil check out sambil snap gambar , pon boleh ! Multitasking sangatkannn.
Almaklumlah , lepas ni entah kurun ke berapalah nak datang sini balik kannn.
So , kenalah posing posing maut dekat reception buat kenangan balik Malaysia.










Antara view yang korang boleh nampak masa on the way to Phuket International Airport.
Maaflah gambar tak berapa cantik , bas ktorg naik tu macam F1 da. Laju. :P
Jangan ingat Johor je ada Premium Outlet ok , Phuket pon ada tau.
Tapi memandangkan takde dalam itinerary , so tak singgahla ktorg.
Kepada siapa siapa yang nak pergi Phuket should put this in the itinerary. Hikssss.
Biar rabak poket korang , muahahahaha. ^_^


Meet wayar eletrik yang berselirat , boleh jumpa banyak dekat Phuket. Kihkihkih.
Sepanjang 3D2N tu ktorg semua tak habes cerita pasal wayar eletrik dorang.
Bayangkanlah macam mana kalau 1 day tu bekalan letrik terputus.
Nak tengok wayar mana satu pon confuse kot. Kang salah repair habessss , jahanam.
Dekat Patong Beach ada 1 lorong ni wayar wayar ni berselirat sampai dah ada api api kecik.
Scary tak scary ? Haaaa. Buatnya berderai atas kepala ? Arwahlah jawab dia.







Akhirnya sampai pon Phuket International Airport , phewwww.
Masing masing busy mengangkut beg yang dah bertambah tambah bebannya. Berat weh !
Check in luggage semua , tengok tengok ada masa lagi untuk membazirkan duit.
Tu yang last minute borong segala mak bapak atok nenek fridge magnet/keychain.
Langsung abaikan yang harga dekat airport mahal. :P
Siap beli inhaler untuk hidung tersumbat. Aku beli orang lain bayarkan. Ngeeee !~
Haaaaa btw , mamat yang dalam gambar tu ada cam Hazama tak ? Kihkihkih.
Tak dapat jumpa Hazama , dapat jumpa yang ada iras sikit pon bolehla tangkap gambar.
Tapi dia bukan orang lain , colleague aku jugak. Muahahaha.
Takde gila aku tangkap gambar dengan orang aku tak kenal.


Bye bye Phuket , Welcome Kuala Lumpur.
Ada rezeki nanti aku datang sini lagi , ^_^
Nak tengok orang menari tiang , ehhh ! Hahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dekat office ni je ada 3 orang counting days nak kawen , pergh ! jealoussss !! Y_____Y


xoxo


8 comments:

  1. hahaha! TARIAN TIANG .. KAA-CHINGG ^__________^

    ReplyDelete
  2. @cik ara Hamboii. Kemain dengan bunyi semua siap. ^_^

    ReplyDelete
  3. KAA-CHINGG tu bunyi duit nak masyuk baru boleh pergi terbang ke phuket tu,

    ReplyDelete
  4. @cik ara Hahahaha. Amboiii. Takpe. Phuket barang murah.

    ReplyDelete
  5. yekeee tu murah, dapat tak ticket harga rm1 ? makanan harga 50sen ? barang barang paling mahal rm1 .. sekarang gak nak pergi. miahahah

    ReplyDelete
  6. @cik ara Hamboi kalau macam tu baik duduk rumah je dik non.

    ReplyDelete
  7. muahahah, tak menahan nak murah terlampau. memang penampoo makan dia T____T

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah