Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 31, 2013

Congratsss budak kurang rambut , :P

Assalamualaikum & Hello.

Its already lepas Asar which means best buddy aku dah selamat jadi suami orang.
Syukur Alhamdulillah , I am very very very happy for you. Hikssss. Congrats.
Sorry for not being there for your akad nikah , kita ni makan gaji. Kenalah kerja.
See you this Sunday ye pengantin baru , ahaksss.


Gambar atas ni disnap masa dia tengah kurus and masih memegang status SINGLE.
Aku masa ni pon dalam status digantung tak bertali , hambooooiiii.
But now , both of us no longer available okay. Hihihi.

' Hoi laki orang , hahaha. Congratssss. Berapa kali lafaz ha ? Alhamdulillah everything is all done. Gembira tak ? Mestilah ye kan. Belum kahwin haritu pon dah happy apetah lagi sekarang right ? Sy tumpang happy untuk awak. Nak tunggu turn sendiri kahwin macam lambat lagi. Hehe. Nak buat pesanan penaja ni. Ehem ehem. Be a good husband. Be a good imam for her and your future family. Kalau dulu masa awak masuk keje awak single , tup tap dah tunang and now dah jadi laki orang. Sekelip mata semua ni jadi. Susah benor teman nak pecaye yeop. Rasa nak cecepuk muka sendiri je. Hahaha. Ingat !! Sekarang ni awak dah jadi ketua keluarga , tanggungjawab awak dah makin besar. Please be matured ye , jangan nak buat perangai budak budak awak tu. Handle your family with love and care. Last but not least , selamat pengantin baru awak. We will always be friend. Take care.'


p.s : tak sabar nak jejak ipoh ni weh , hikhikhik.


xoxo


2 comments:

  1. asal nad mcm gemuk je time ni? ke baju besar? huhu

    ReplyDelete
  2. @cha Baju besar dan kita gemok kot. Hahaha.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah