Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 7, 2013

Elmira + Aizuddin Wedding.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah Jumaat lepas kawan aku dah selamat jadi isteri orang.
Sekali lafaz je babe , berkat hari Jumaat kata orang. Hiiiiii. Gembira iollss.
Sorry Ell , kita tak dapat nak attend majlis nikah awak. Sobsob. Y_____Y
Dan disebabkan tak dapat attend majlis nikah , maka dengan itu aku attend majlis resepsi.
Reception belah perempuan dibuat dekat rumah Ell sendiri. Bertemakan grey & purple.



Sampai sampai je terus pergi jumpa Ell dekat bilik pengantin.
Biasalah penyebok , hahahaha. Padahal nak tayang muka takut Ell ingat aku tak datang.
Kang merajuk pulak bini orang tu , tak pasal je putus kawan. Ahaksss.





Dekat luar rumah Ell ada candy buffet , meriah ! Chocolate fountain pon ada.
Eloklah untuk adik adik yang nak rongak , ahahaha. Ahkak tak hendak. ^_^





Next is tempat guest tulis all the wishes to both bride and groom.
Aku suka , sebab comel je. Sangat sweet nieeehhh !!
Paper untuk tulis tulis tu dia guna doily paper kaler kaler.
Lepas tu dia stickkan dengan lidi , so boleh cucuk dalam pasu.







Dah tulis tulis , dah buat wishes 'cepat cepat dapat baby' , ktorg pon makan. Hahaha.
Cliche sangat kan wishes , miahahaha. Takdela tak wish camtu pon.
Its enough for us to see her happy , atotototo. Sedih pulak rasa. Y______Y
And lepas je ktorg makan , dalam pukul 1.30 petang camtu pengantin lelaki pon sampai.
Aucchhh !! Masa tu pon cuaca dah mendung , so takdela peluh peluh menjejeh.






Sama cantik sama padan , macam pinang dibelah dua.
Sangat gembira hati ni bila tengok kawan kita dah duduk atas pelamin , happy mak nok.
Naseb kedua dua pengantin sangatlah baik , duduk je atas pelamin terus hujan lebat. Phew.
Naseb tak basah lencun , kalau idok ? Idokle teman tahu ape ghopenye nanti.



Meja makan beradab dia sangat A , aku sangat sangat sangat suka !!
Sebab guna fresh flowers , nampak sangat eksklusif !!
Baju Ell masa sanding and nikah , both aku suka. Sangat puas hati mata melihat.

Masa Ell duk makan beradap tu , ktorg pon apa lagiiiii..... kasi lenjanlah pelamin. ^_^v





Dapat 2 kawan baru , Noor dengan Farah. Dua dua budak JB , kawan Ell kat KPTM.
Dua dua lahir tahun 1990 , Aku and Rina pulak masing masing 1989.
Aku baru kenal Noor & Farah tu haritu tapi mesra dia , kemainnnn.



Ambik berkat katanyaaaa , miahahahaha.
Pray for us pulak ye lepas ni , ehhh gatal je bunyi. Trololololo.
Kebahagiaan itu hak milik setiap insan , haaa tetibaaaa. :P




Di waktu lapang , inilah aktivitinyaaaa. Bergambar dan berinstagram. Gigih !


Last but not least , sebelum balik sempat tangkap gambar dengan pengantin baru. Auchhhh.
Duk peluk cium peluk cium , yeeeee mase tu air mate nak meleleh leleh. Drama.

'Untuk Ell , kite doakan awak bahagia sampai ke Jannah. Ingat , sekarang ni awak dah tukar status. Dah bukan Cik macam ktorg lagi dah. Dah jadi Puan. Be a good wife , be a good mother inshaAllah. Ktorg sentiasa mendoakan yang terbaik untuk awak.Cepat cepat buat anak , ktorg tak sabar nak dapat anak buah. Hikssss. Last but not least , jangan lawan cakap suami. Tak bau syurga nanti. I love you my dear. Nanti ada masa kita jumpa lagi. Arghh !! Satu lagi , untuk Din please take a good care of my friend. Jangan buat dia nangis. Kalau aku tau ?? Matilah kauu. Hahaha. But I know you can take care of her. Selamat pengantin baru.'


Peace yawwww. Miahahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tengok orang kawen , mulelah rasa nak kawen jugak. when is going to be my turn. hamboi.


xoxo


6 comments:

  1. T___T

    sedih makcik baca entry ni.. sobssSobss :(

    ReplyDelete
  2. cantiknya pelamin dia... meja berhadap pun cantik... ada org tu pun berangan2 ye... hehehe...

    ReplyDelete
  3. @Mahirah Ridzuan Biasalah orang tu , apa lagi nak buat kak kalau bukan berangan. Muahaha. Lawa kannn. Kita pon suke.

    ReplyDelete
  4. Thnx cyg....sedihhyaaaa...terharunyerrrr..,sebanyerrrr....
    Pape pun tengkiu sbb mnghadirkn diri...i love u to lalinx.lPas ni gliran awk plak...oweys pray for both of u.mwahx!!!

    ReplyDelete
  5. @Cahaya Elmira Alololo , jangan sedih sedih eh nnt kite suruh Din bawak g honeymoon. Hahaha. Thanks dear. Gonna mish u. Mwahx!!

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah