Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, May 30, 2013

Food Review : Flaming Pan , Ramal Junction Food Court.

Assalamualaikum & Hello.

Entry ni pon dah basi , harharhar. Sorryla guys. Tak sempat nak update.
Banyak sangat kerjala lately ni , phewwww. Nak curi masa nak BW pon susah.
Few weeks back ke a month back aku pergi Ramal Junction Food Court.
Semua sebab terpengaruh dengan borak borak kezen kezen aku dalam Whatsapp.
Dorang kata kedai Flaming Pan ni specialty in pasta & spaghetti.
Bukan takat specialty je tapi dorang pon cakap rasa dia sangat sedap.
So alang alang dah sampai why no kita give a try kannn ??


Harga yang reasonable untuk portion makanan dia. Sangat banyak ok.
Pergi je order and dorang akan hantar dekat meja korang. Macam kedai makan biasalah.
Masa yang diambil untuk dapatkan makanan pon tak lama. Aku suka.



Spaghetti Arrabiata untuk aku , sangattttt pedas ok. Memang kena betul dengan jiwa aku.
Dorang ada macam macam base , ada tomato base , ada creamy base.
Dekat menu dorang ada dorang remarkskan dengan gambar chili.
Maksudnya adalah pedas dan memang betul betul punya pedas.
Spaghetti Arrabiata ni berharga RM 11.90.



Ini pulak Wan yang punya , Spaghetti Carbonara. Carbonara falls in creamy base.
Memang betul betul creamy ok. Sedap. Especially bila makan panas panas.
Spaghetii Carbonara ni berharga RM 12.90.

Tips : sebelum order makanan tu better order and dapatkan air dulu since service untuk dapatkan air kat sini sangatttttt lambat especially weekend.

Highly recomended : Air kelapa gelas besar , 1 gelas boleh kongsi 2 orang. Isi kelapa pon banyak. Minum sampai muak.

Flaming Pan Ramai Junction Food Court
Ramal Junction Food Court, Taman Sri Ramal, 43000 Kajang
Tel : 017-455 1196
keychupfudtech@gmail.com

Thanks for your time. Love ya people.


p.s : nak buat liputan meluas wedding besfren aku ni , tunggu gambar macam tunggu apa dah ni.


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah