Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 29, 2013

Kasut , Mask , Rhino !

Assalamualaikum & Hello.

Biasalah bila hujung bulan je mesti keluar terms monthly therapy. Hiksss.
Beza monthly therapy aku bulan ni dengan bulan sebelum ni ialah bulan ni bulan kasut.
Entah apa gila tah aku beli kasut sampai 2 , tamak !! ^_^


Finally , dapat studded flat shoe ! Kau gilaaaa aku mengidam dah lama baru dapat.
Tapi actually aku nak yang beli full studded bukan studded yang seciput camni.
Tapi boleh pulak takde size , yang full studded tu ada dekat E-Curve je. Mampu ??
Seciput pon seciputlah janji boleh radak bontot orang kalau ada yang nak cari pasal. :P
Seciput studded flat shoe ni aku beli dekat MOD tingkat 5 Berjaya Times Square.


Disebabkan dah pergi E-Curve jauh jauh semata demi studded yang takde size tu.
Akhirnya aku redho beli 1 wedge , wakakaka. Redho sangat !!
Wedge ni aku beli dekat E-Curve , kedai yang jual studded flat shoes tu. Huhuu. Y_____Y
Minta minta nanti die restock studded tu , aku nak beli jugak !! Nak jugakkk !!


Disebabkan stress yang melampau sebab tak dapat full studded flat shoe tu.
Aku akhirnya memberi ganjaran untuk kulit muka sendiri , hahahaha.
4 keping masks ok aku rembat dekat MaskSlim at Lot 3-20 Berjaya Times Square.
Memang semata skin care je dia jual dekat situ , banyak gile babas ok masks. Juling mata aku.


This is my little rhino , Candy nama dia. Sebab macam cotton candy.
So fluffy !! Best weh gomol gomol. Sikit hari bulan penyek. Wakakaka.
Rhino ni someone special bagi dekat aku , ngeeee !! Jangan jelessss. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : beli kasut kasut ni semata nak pergi Ipoh , motip !! :P


xoxo


8 comments:

  1. @Nur Khaleda Haah nak pergi Manjoi. Ada wedding colleague. Khaleda Ipoh katne ?

    ReplyDelete
  2. Oh bila? Dekat Pinji Perdana, Lahat. Manjoi tu jauh gak dgn umah khaleda.

    ReplyDelete
  3. @Nur Khaleda InshaAllah ahad sampailah , huhu. Lahat bukan nak ke bota ? Ke salah ? Mcm pernah terbaca lahat. Huhu. Ingat nak lepak dataran ipoh tu nnt. Hihi.

    ReplyDelete
  4. Oh. Kira mcm satu jln juga tp Bota lg jauh. Oh lepak mlm mkn kat sana eh? Have fun in Perak! :)

    ReplyDelete
  5. @Nur Khaleda Hihi , yess. Down to memory lane. Almaklum teman dulu berkampun kat SI. Hihihi.

    ReplyDelete
  6. Oh yeke. Ate tau le jln perak ye. Hehe. Ok then, have fun! :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah