Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 21, 2013

Oiii Mak Kauuuu Bauuuuu !!

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang boleh tahan dengan bau mulut ? Kasi angkat tangan sikit.
Tak kesahla bau mulut korang ke mulut orang sebelah ke mulut sape sape jelah.
Aku ialah seorang yang sangat alert dengan bau bau busuk ni yeee.
Maka dengan itu aku adalah seorang yang tak boleh handle bau mulut manusia.

Nak dijadikan cerita , ada sorang colleague baru masuk office aku.
Duduk sebelah aku ye , sebelah. Ulangan suara SEBELAH !!
Aku okay jela dia nak duduk sebelah ke ape ke , tapiiii yang aku tak ok is........

MULUT DIA BERBAULAAAA WOIIII !!!

Aku tak boleh nak describe bau tu macam mana. Pheewwww.
Hanya orang yang duduk dekat tempat aku je boleh faham bau dia.
Dahla 8 jam duduk bertenggek kat office ni , nak kena sedut bau pulak ! Y______Y
Okayla aku kasi korang imagine eh , bau dia macam bauuuuu......hurmmm......
Bau air liur basi bertakung + karies gigi. Haaaaa nah kau ! Najis sangat.
Dahla tu hobi dia menguap dekat lapanplohpat kali dalam sehari. Nanges tak aku !
Awal awal aku tersedut bau bau ni aku cam tahan nafas jela.
Tapi sekarang , depan depan biji mata aku tutup hidung. Lantak !
Sendiri mau ingatlah kak oiii mulut tu dah bau loji kumbahan. Ggggrrrr.
Can u please just imagine kalau bulan puasa ?? Haaaa ! TRAUMA !!!


Biar muka tak cantik dik janji mulut tak berbau , ni muka pon ada ada mulut bau pulak. PEDIH.
Ai is cannot tahan already , huwaaaaaaa. Sesentap hati nak pergi keje tiap hari.
Nak tegur kang terasa , aku ni dahla memang mulut tepek orang je. Fuhhh !!
Takkan nak tulis kat status skype 'Orang sebelah mulut kau berbau'. Zalim. Hiksss.
Oh tak taulah aku nak buat ape weh , mohon janganlah die menguap dah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini aku tak boleh tahan sampai calit minyak angin kat hidung , haaa overkan. Reality dik non.

xoxo


15 comments:

  1. hahaha.. sep sikit! sama dgn ara juga.. bapak busuk oi mulut dia.. tak gosok gigi ape.. sakai!

    ReplyDelete
  2. @cik ara Wakakka , senasebla kite! Penat da Nad perli die dengan gosok gg pas makan. Still wat dono.

    ReplyDelete
  3. jap ! awak cakap macam mana nad? nak tiru :p

    ReplyDelete
  4. @cik ara Kita tak cakap. Tapi kite perli ikut perbuatan. Hahaha. Kite g gosok gg. Die nguap kite tutup hidung. :P

    ReplyDelete
  5. haha dia tak sedar kot nad. sian dia huhu

    ReplyDelete
  6. nad apa link kawan nad cik ara ni. dia ada komen akak kt blog tp akak pg profile dia xde link blog la

    ReplyDelete
  7. nad, akak rasa ko kena hadiahkan listerine tuk dia... letak atas meja... sbb org cam dia tu jenis tak phm bahasa... pelik jgak ye selalu lelaki yg mulut berbau... ini pompuan? hohoho... even kita sendiri klu rasa tak selesa pun kita akan bau sendiri mulut kita dan cepat2 gi gosok gigi... i think dia tak pernah cuci gigi kat klinik...
    p/s: harus jaga penampilan mulut ketika bercakap ngan org huhu...

    ReplyDelete
  8. tambah lagi sikit... harap bertabahlah menepuhi hari2 mendatang... hahaha =p

    ReplyDelete
  9. @cha Taktahula kak die sedar ke tak. Tapi tiap kali kite tutup hidung die usha , haha. sendiri mau fahamla. Y____Y

    ReplyDelete
  10. @cha Nah kak Cha : http://cikara86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. @Mahirah Ridzuan Hahaha panjang gila comment akak. Wakaka. Listerine ? Kang terasa kangg. Nanti benti keje pulak. Jenuh iollss nanti. Hahaha. Memang bertabahla ni kak oiiii. *sambil kepit2 hidung* ^_^

    ReplyDelete
  12. NAD, cuba ajak ajak 1 ofis berjemaah gosok gg.. lelaki ke perempuan?

    ReplyDelete
  13. @cik ara Hahaha tak kuhasa !! Wakakaa. Perempuan la dik non.

    ReplyDelete
  14. huhuhu... akak pun pernah rasa nak....sabar je la....

    eh..hai selamat berkenalan..selama ni akak silent reader hari ni nak nyibok bg komen

    ReplyDelete
  15. @Nadiah Hihi akak pon penah kena jugak ? Wah marilah bertabah. Hahaha.

    Thanks akak sebab sudi menjadi reader blog tah pape ni. ^_^v

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah