Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 17, 2013

Skin Care : Pharma Pahang Vitamin C.

Assalamualaikum & Hello.

Hari Selasa lepas aku ada terpandang instagram besfren aku.
She updated pasal progress dia dengan Pharma Pahang Vitamin C.
What I can tell from the picture is 'Una kau dah putih'. Hahahaha.
Aku tau ko bace blog ni , silalah berbangga sebab aku cakap kau dah putih. ^_^v


Elok harini dia upload 4 weeks progress dia tu , terus aku cam rasa interested nak try.
Dah nama pon aku , cuba memang aku suka. Try itu try ini. Hihihi.
Tapi untuk aku stick dengan 1 produk tu , amatlah susah ye.
Btw , sorry Una aku songlap gambar ko. Hahahaha. Sape suruh kakak putih ! Mihmihmih.


So semalam aku dah dapat dah parcel aku , yeayyy !! Dah boleh putih. Wakakaka.
Taraaaaa ! This is my trial pack. Ada 30 biji. Ngam ngam untuk sebulan.
So marilah kita tengok keberkesanan Pharma Pahang Vitamin C ni.
And aku baru je makan my first tablet pagi tadi. Oh yaaa I need to say bye bye to kafein.
Sebab nak makan vitamin c or kollagen ni memang need to say bye bye kafein. Sobssss.


And this the packaging for 100 tablets. For now aku mampu beli 30 biji je dulu.
Kalau okay dan berkesan kot kot aku putih macam snow white lepas ni.
Memang aku beli berbotol botollah jawabnye. Wakakaka.


Disebabkan ada member yang tegur aku katanya 'Nurie ko dah gelap'.
Okay okay , maka dengan itu aku gigih pegi beli bedak sejuk tau.
Haaaa. Biar putih macam tepung gomak , sentap hati mak nok. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : doalah untuk semua sesi pencerahan kulit ni berhasil. amin. Hahahaha.


xoxo


8 comments:

  1. wakakakakakaka. makhincik nak putih. curlasss awok mak jemah.. ala kalau tak lalu telan pil sila mnum Aurawhite! sedap pun sedap. dan cantik. testimoni cousin kite sndri. dlu makaih kita lagi putih dari dia tapi sekarang dia lagi putih dari kita.sobss T__________T
    nak hasil terbaik mnum Aurawhite n makan pil vit c ni. kena banyak minum air kosong dan no kafein

    ReplyDelete
  2. @cik ara Tula ada pandang jugak Aurawhite tu. Tengokla akak ofis ni punye outcome dulu baru try. Sebab die telan aurawhite tu. Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. waaaa bestnyaa mau try laa huhu

    ReplyDelete
  4. @lila. Jyeah ! Try jangan tak try. Hihihi.

    ReplyDelete
  5. dah nampak hasilnye jgn lupa sharing ye... hehehe...

    ReplyDelete
  6. @Mahirah Ridzuan Haha baiklah. Tapi tula kulit ni macam sedikit degil ikut tuan dia. Wahahaha

    ReplyDelete
  7. ko kne amik gmbr ko first day mkn ngan evry week bru nmpk.. kalo tgk kt cermin jer.. sendiri perasan jer la nti ok hehehehe bt tq utk gmbr testimoni yg jelita di atas itu..

    ReplyDelete
  8. @HusnaYusof Wakakaka aku lupe dow bab bab tangkap gambar ni. Dah makan bape hari baru cam teringat. Bahahaha.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah