Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 31, 2013

Temuduga Penolong Pembantu Kastam W17.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , another temuduga from Suruhanjaya Perkhidmatan Awan. Huhuhu.
Haritu pergi temuduga untuk posting Pembantu Tadbir N17 tapi GAGAL pulak.
Doa doa kali ni adalah rezeki untuk aku. Doakan aku jugak eh korang.


Fuhhh , dup dap dup dap terus jantung ni bila pikir temuduga.
Terus pikir nak pakai baju apa , soalan apa dia nak tanya. Minta minta senang.
Kepada korang yang pernah ditemuduga untuk jawatan ni. Hmmm.
Feel free untuk tinggalkan tips and advise kat ruangan comments eh.
Apasalahnya tolong kawan kawan kan. Hihihihi. Wish me luck guys.


p.s : nak kena apply cuti awal awal ni , kalau dia tak approve cuti. aku mc. haaaa. ^_^


xoxo


12 comments:

  1. @cik ara Cuak ni Ara. Thanks. Doakan eh. Hihihi.

    ReplyDelete
  2. pahal nak cuak. buat muka gangster la! pastu cakap .. 'ko kena luluskan temuduga aku arini kalau takkk siap ko'.. sambil cekik leher dia. miahaha

    ReplyDelete
  3. goodluck dik. all the best ok jgn cuak cuak insyaallah dpt tu hihi

    ReplyDelete
  4. @cik ara Palotakkkk awak Ara. Ade aku cekik ko kangg. hahahaha

    ReplyDelete
  5. @cha Amin. Thanks Kak Cha. Doakan kita tau tau tauuuu. Hiiii.

    ReplyDelete
  6. kahkahkah..! jgn marah marah :p
    okay lah.. good luck baby..

    ReplyDelete
  7. salam dik...cmne interview?ok?akak interview jwtn yg sama 25 june nie nti..:) bleh share x?

    ReplyDelete
  8. hi,bley share pengalaman?iela_sagit84@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. @Anonymous Wasalam. Boleh je. Nanti sy buat satu entry pasal interview. Btw good luck kak. :)

    ReplyDelete
  10. @Anonymous Nanti sy akan updatekan dalam entry. Tunggu ye. Thanks. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah