Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, May 11, 2013

Trick Art Museum I-City Shah Alam.

Assalamualaikum & Hello.

FYI entry ni sebenarnya dah basi tahap gaban okay.
Ni semua gara gara aku focus on travelogue Phuket punya entry. Hiksss.
Actually takdelah basi sangat , dalam 2 3 minggu lepas je. Wakakakaka.



Wan tu memang bajet duta Trick Art , tak kuhasa mak jemah nak layan uollss. Hahaha
Btw , seperti yang tertera bayaran masuk hanyalah RM 5. Murah kan ?
Bolehlah pergi banyak kali. Aku pon rasa nak repeat lagi. Siapa nak ikut sila angkat kaki ye.
Sebab masa pergi ni tak bawak DSLR , so quality gambar sangat tidak memuaskan. Sobsss.




Kalau boleh pergilah ramai ramai so takdelah kau snap aku , aku snap kau. Faham ?
Kalau tak ? Jadilah macam aku ngan Wan. Aku snap dia , dia snap aku.
Gambar berdua sendiri snap , sebab takde orang nak snap. Sedih. Y____Y




This is what I meant by quality gambar sangat tidak memuaskan. Sakit hati.
Rasa nak jejerit je weh , tu yang aku macam malas dan lelambat je nak update dalam entry.
Quality gambar dah sama macam background gambar. Zaman firaun sangattt !!
Tapi nak tunggu repeat balik datang sini , mau aku dah beranak 2 3 round.
Hamboii perumpamaan kau , nak hiperbola je sentiasa kannn. Muahahaha.



'Mirror mirror on the wall who is the beauty off all ?' , mestilah aku. Mana mungkin Wan.
Dia bukan beauty , dia kacak lagi bergaya. Wahhh ! Kemain puji. Ngeee !!~
Siapa lagi nak puji kalau bukan aku , perempuan lain ? Aku KAKI nanti kang. Hiksss.








Serious ni bukan Zoo , weh bukan Zoo la dow ! Tumbuk kanggg.
Aku tau ye aku tau banyak binatang. Tapi ni bukan Zoo. Muahahaha.
Kalau ada yang teringin nak bagi Zirafah makan bolehla datang sini , mihmihmih.
Nak merasa perah nenen lembu pon boleh datang sini tayah pergi New Zealand jauh jauh tu.


'Buat baik berpada pada buat jahat jangan sekali' nanti dapatlah jadi angel macam kami.
Kurlasss kau jah dapat jadi angel walaupun muka blur blur. Muahaha.
Bukan apa just taknak reveal siapa di balik tabir 2 angel ni , overkannn !


Muka stepsister Cinderella sangat weh , tak boleh blah. Hahahaha.
Teringat zaman study dulu , kena buat 1 sketch dalam kelas and group aku pilih Cinderella.
Lalu aku yang sweet sopan santun lemah lembut ni dipilih jadi stepsister. What !! Hahahaha.



Sampai hati awak curang dengan kita sebab perempuan gemok & perempuan blonde tu.
Tanak kawan awak dahhhhh , pergi sana main jauh jauh. Wakakakaa.


Oh gembira yeeee , dah curang lepas tu dapat duit pulak yeeeee.


Akan aku pertahakan hak aku , hak bermain hak kami. Ehhhh !!
Kemain gagah weh aku tahan kuda perang tu. Miahahaha.
Realitinya , kalau kene sondol dengan kuda tu memang mamposlah aku. :P


Tadi jadi duta Trick Art Museum , la ni I-City pulak dia pegang. Gila tamak. Hahahaha.
So , kepada korang korang yang nak pergi silalah bawak camera digital paling tidak pon.
Kalau guna galaxy tab takde flash macam aku ni , haaaa nilah hasil gambarnyaaa. Sobsss.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : esok nak pekena coconut shake klebang , tak sabar tak sabar !! Ngeee !!~


xoxo


6 comments:

  1. eee walaupun akak dkt je dgn i city ni tapi ntah bila masa nak pg ntah haha best kan ramai dh pg jelesnyaaa

    ReplyDelete
  2. @cha Jomlah kak kite pegi nanti. Nantilah tapi. Muahahaha.

    ReplyDelete
  3. gila menakjubkan..rasa mcm awk model utk semua art..hahhahaha..puas hati la dpt posing2 kat semua art yg ohsem kan..hadoiii..gempak la pic2 tu semua mak jemah..huhuhuhu!

    ReplyDelete
  4. @Nursaila Norman Gempak kan. Tapi camera punya outcome macam nak sepak kan ? Hahaha. Jom pegi jom.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah