Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 20, 2013

Autoshow - Connaught Avenue.

Assalamualaikum & Hello.

Cerita ni cerita hari Sabtu lepas , wakakaka. Baru harini nak update. Sedey !
Dah sebok dengan cerita cerita lain , habes semua kena postpone. Hiksss.
Hari Sabtu haritu aku keje , balik keje pergi Central Market kejap.
Then singgah makan dekat Nasi Ayam Chee Meng BB and barulah ke Autoshow.

First time aku pergi Autoshow ni sebenarnya , tu yang jakun habes tu. Ngeee.
Habes semua kalau boleh aku nak snap , tapi camera suka buat hal. Y_____Y


Kereta mafia mane tah ni , tapi yang aku tahu owner dia Johorian.
Agak menakutkan okay tengok kereta dia , aca aca gangster dah aku rasa. Wakaka.


Yang ni kereta banyak speaker , gamaknye pekaklah owner kereta ni.
Tak pecah pulak tu gegendang telinga dia pasang speaker banyak banyak camni.


Yang ni pula boleh nampak engine dia , perghhh !! Gila kauuu. Boleh bukak bukak pulak.



Haaa ni kereta ekzos tinggi mak haih , gila ape ekzos tinggi tinggi camtu.
Dah macam lembing pon ada masa first time aku tengok tu. Tau tau tercacak je. Ahakss.


Agak agak ada ke penggila Hello Kitty kat sini ? Sanggup tak buat kete korang camni ?
Perghhh ! Aku yang minat Hello Kitty pon takdela pulak rasa nak buat camni. Semak weh.


Kalau korang tanye aku 'semua ni kereta apa ?' , memang takde jawapanlah yeop.
Aku sendiri pon konfius tu kereta kereta ni kereta apa. Hahahaha.


Siap boleh bukak pintu sampai terkepak camni weh. Fuiyoooo !!
Aku ingat kereta mahal je boleh bukak pintu kepak kepak kat atas ni. Hikssss. ^_^



Ni pulak masa dorang tengah nak ukur kereta mana paling rendah. Lowed kate orang.
Seronok tengok !! Sebab sebesar besar badak dorang sumbat dalam kereta.
Siap ada yang duduk dalam bonet lagi. Gila betullah dorang ni.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bilalah agaknya boleh ikut konvoi SNCT (Satria Neo Club Team) ni. Hikssss.


xoxo

2 comments:

  1. eh yg exzos panjang tu ape?
    Mcm buluh je..teringat cerita bujang lapuk..:Ekzos besi rupenya..kenapa x pkai ekzos buluh?? ahaha..

    ReplyDelete
  2. @Miss Hidy Wakaka. Tu ekzos la awak. Kite pon cam terperanjat. Gila ke ape ekzos camtu. Haha. Amboii. Bujang lapuk terusss. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah