Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, June 26, 2013

Eka + Ezam Wedding - Salak Tinggi , Sepang.

Assalamualaikum & Hello.

Semalam telah berlangsungnya perkahwinan di antara Eka & Ezam. Congrats.
Eka ni adalah adik kepada kawan aku , makcik Rina Ellisa tu. Hikssss.
Adik yang kawen dulu daripada kakak , haaa camne tu. Langkah bendul.
Tapi takpe , turn makcik tu pon next year je. Heee. Eksaited.



Masa ni ktorg stop dekat Kota Warisan , nak tunggu kawan kawan Wan.
Nak tunggu dorang tu takyah citelah lama dia camne. Janji lelaki melayulah katekannn.
Tu yang duk camwhore 3 ketul dalam kereta , yang belakang tu adik Wan.
Sebok je nak ikut , katanya bosan duduk rumah. Wakakaka. Sian ! Y_____Y


Ktorg sampai pon ngam ngam dengan rombongan pengantin lelaki. Phewww.
Takdelah lambat sangat. Kupikirkan dah lambat sebab masa tu dah pukul 2 weh. Huhuhu.


Ni Adib , adik si Rina yang bawah Eka ni. Kepoh suruh aku tangkap gambar dia.
Dahlah peluh peluh , sabar jelah aku budak sorang ni. Naseb hensem. Errkk ! Hahaha.
By the way Adiblah yang jadi wali untuk nikahkan Eka masa akad nikah. Tabik ! ^^


Dan ini Eka , jyeah ! Orang yang diraikan. Nampak maturedkan daripada ktorg ? :P
Tapi Eka sangat cantik okay semalam , geram aku ! Dahla putih. Pffttt. Jeles.


Ni masa makan beradab , pengantin tak sempat makan lagi ktorg snap dulu.
Sebab nak balik , so kita kasi snap dulu 1 round. Ngeeee. Comel betul dua dua.


Dengan Mak , hiksss. Mak duk bizi pon aku sempat culik mak sat.
Nak amek restu dengan mak pengantin plak , wakakaka.



Last but not least , dengan makcik Rina. Fuhh ! Jenuh tunggu dia ni.
Duk ligat ke sana ke sini , nak pinjam tangkap gambar pon susah.
Btw kita rindu awak makcik ! Waaaaa. Tak puas jumpa kejap semalam. Hukhukhuk.

FYI , tak pernah pernah aku pakai selendang gaya camni weh.
Ni semua angkara adik Wan dengan mama dia. Ado jolah kojonyooo. Gggrrr.
Tu yang senget tah mana mana pergi dia , takpe nanti boleh try lagi. Ngeeee.

Untuk Eka & Ezam , selamat pengantin baru. Semoga kekal sampai Jannah.
Cepat cepat bagi ktorg anak buah , miahahahaha. :P


p.s : korang semua dah ganti puasa ?


xoxo


4 comments:

  1. rapat yer korg..sukaaa tgk :D lps ni rina pulak kan?kan?kan? hehehe..

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Haha , aah kak. Rapat. Teman gossip & luahan perasaan. Hiksss. Tulah lepas ni dia pulak. Yeay !! ^_^

    ReplyDelete
  3. Sweetnye eka.. Akak pernah gak jumpa dia.... anyway selamat pengantin baru eka...semoga bahagia hingga akhir hayat...eka memang cantik...ni nmpk kurus sikitkan.... Nadia kawin nanti jemput akak ye....hehehehe

    ReplyDelete
  4. @NadiahHihi , aah kak. Kurus sikit budak ni. Nak kawen kan. Mesti diet hardcore punya. Hihi. InshaAllah kak. Mesti jemput punya. ^_^

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah