Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 4, 2013

Faisol's Reception - Manjoi , Ipoh.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah dengan sekali lafaz Nur Ruzanna menjadi milik Faisol Rizal.
I'm happy for you babe , congratsss ! Yeay !! Selamat menjadi ketua keluarga.
Semalam telah berlangsungnya majlis resepsi untuk sebelah lelaki dekat Manjoi.
Alhamdulillah tak berapa lambat , sampai sampai ngam ngam pengantin tengah makan.


First first yang ktorg nampak masa sampai ialah banner pengantin.
Just nak make sure tak salah masuk majlis orang , wakakaka.



Sesudah je makan terus pinjam pengantin untuk shoot gambar dekat pelamin.
And guess what memang ktorg 5 orang je geng yang terawal sampai.
Geng lain sangkut dalam jem , blerrghhh ! ^_^v


While waiting for geng yang lain sampai , sempatlah ktorg borak borak macam biasa.
Sampai orang katering dah kemas kemaslah geng ktorg tu tak sampai sampai. Pfftttt.
Siap daripada panas sampailah hujan , tak jugak kunjung tiba. Haiiizzzz.


Sempat jugaklah menconteng guest book , hiksss. Tu pon naseb nampak.
Kalau tak nampak ? Alamatnye sampai sudah tak tulis pape. Huhuhu.
Bak kata pengantin lelaki 'ang kena tulis baru tau ang datang ke tak'. Over gila !
Dah sah sah kau nampak aku datang , ada kene terajang dia ni. Zzzzzz.


Akhirnya geng ktorg yang lain sampai. Barulah cukup korum nak snap gambar reramai.


Last but not least mestilah ada gambar ktorg 2 orang dengan pengantin.
Amek berkat katanya. Dah bape banyak kali dah amek berkat weh. Harharhar.
Kepada yang tertanya tanya kenapa aku nampak tinggi dalam gambar ni.
Jyeahhh !! Terima kasih kepada cik wedges hitam aku. Hahahaha.
Tapiiiiiiii , kenapa aku macam jauhkan diri dengan pengantin perempuan ??

'Selamat pengantin baru Faisol Rizal & Nur Ruzanna. Nothing much nak cakap sebenarnya. May Allah bless both you until Jannah. Semoga dikurniakan cahaya mata cepat cepat. Hiksss. Cliche sangat wish. Semoga korang saling lengkap melengkapi di antara satu sama lain. Jangan cepat melatah. Apa apa masalah bawak berbincang sama sama. Jangan ada yang tarik muka. Give and take. Jangan sorang duk give yang sorang duk take je. Ada faham ? Terror tak orang bujang ni bagi nasihat ? Hahahaha. Untuk Faisol , be a good imam,husband and inshaAllah a good father too. Apa pon. Congratulations for both.'


p.s : walaupun 3 tahun tak jejak Ipoh but yessss aku still boleh ingat jalan dengan baik. Hiksss.


xoxo


9 comments:

  1. comelnye pengantin...best kan dapat berkumpul ramai2 :D

    ReplyDelete
  2. @wawa syaida Comelkan ? Seri pengantin kata orang. hihi. Yesss memang seronok kalau dapat kumpul ramai2. :)

    ReplyDelete
  3. 3thn dah tak dtg ye, lamanya. Nnt khaleda kahwin kena dtg tau! Hehehe.

    ReplyDelete
  4. @Nur Khaleda InshaAllah , ada jemputan inshaAllah sampai Khaleda. Lahat je pon kan ? Hihihi.

    ReplyDelete
  5. Haah, Lahat je. Tak susah nak cari. Hehehe. Khaleda lmbt lg(tp jemput awl2 heheh), yg pasti Nadia dulu :D

    ReplyDelete
  6. @Nur Khaleda Haha konfiden je dia. InshaAllah kalau ada jemputan mesti sampai. :)

    ReplyDelete
  7. warna baju n border lace kite sama :-) hehehheeeee
    www.haibeautiful.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. @anna hashim Hahah yeke , meh sep sikit !! Haha. Thanks sudi tinggalkan jejak. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah