Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 13, 2013

Fossil Watches , Eheeem !!

Assalamualaikum & Hello.

Daripada semalam aku duduk usha jam jam dekat Fossil's website.
Rasa macam nak beli and letak atas dulang hantaran. Okay tak ? Ke over ?
Sebab saje je nak replace jam Wan yang sekarang dengan yang baru.
Ada 3 design yang aku suka , tapi tak tahulah Wan suka ke tak. Huhu.
Sebab dia suka more kepada simple punya design , tapi aku tak. Heeee.


Retro Traveler Chronograph Leather Watch - Brown.


Casual Cuff Leather Watch – Black.


Machine Chronograph Silicone Watch.

Amacam ? Okay tak design ni ? Tapi memang aku suka design Chronograph ni.
Sempat jugak usha usha jam untuk perempuan , ngehngehngeh.
Mana tahu nak beli untuk diri sendiri nanti senang. Nak replace jam buruk ni. :P


Stella Multifunction Stainless Steel Watch.


Stella Multifunction Resin Watch - Pearlized White.


Stella Multifunction Resin Watch - Black with Stones.


Riley Multifunction Stainless Steel Watch New.


Decker Chronograph Stainless Steel Watch.


Retro Traveler Three Hand Resin Watch - Black.

Haaaa tengok , semua cantik cantik kannn ? Nak satu je , satuuuuuu jeeee. Hikhikhik.
Tapi kalau tanya nak yang mana satu , haaa itulah yang takde jawapan tu.
Semua pon nampak cantik dan adorable , huwaaaaaaa.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : hoiii tambah tolak darab bahagi ade dalam bape bulan je lagi ni weh.


xoxo


10 comments:

  1. fossil mmg sangattttt cantek!

    aritu kita sempat gak rembat 1 fossil ni ut hntrn jam kita. yg machine chronograph tu.

    tp kita tak beli kat kedai pun..mahaii :p beli dekat org yg jual brg2 oversea online. harga dia kurang sikit dr hrga kedai :)

    ReplyDelete
  2. i pakai stella memang puas hati..
    berbaloi dengan harga :D

    ReplyDelete
  3. @cikCT Haaa yeke ? Ade tak link yang jual online tu ? Yelah tu kat Msia ni mahal sikit. Huhu.

    ReplyDelete
  4. @cintabella Wah yeke ! Bestlah. Beli kat Msia ke oversea ?

    ReplyDelete
  5. reply kat sini lah ea..hehe

    silap lita bukan beli yg machine chronograph tp yg bwh dia tu..huhu

    cuba try search kat fb nama2 ni..

    magasin de effie

    Shopperstar shopperstar

    Begcanteq2

    Shopmeholic

    Secret bargains

    hepi searching! :D

    ReplyDelete
  6. @cikCT Thousand thanks. Hihi. InshaAllah nnt free baru usha usha. Hihi. Mekasih banyak yeee.

    ReplyDelete
  7. ak rase bater ko buat hantaran jam waktu kawin.. slalu tunang org banyak bg bnde2 mkn je, yg barang2 bnyk bg waktu kawin

    ReplyDelete
  8. @HusnaYusof Alaaa , tapi jam tu tantek. Takpela aku tunggu ko bagi mase bday aku. Hahahaha

    ReplyDelete
  9. biasanya jam tangan fossil yang beli online ni, made in mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure la pula. Kena tanya orang yang juallah.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah