Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 13, 2013

Nice to meet you Miss Hidy , ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Haaa awak tu , haa awaklahhh !! 'sambil lambai lambai macam mak joyah'.
Eksaited aku nak cerita kat korang korang ni sebenarnya.
Ingat tak haritu aku ada pergi Kursus Kahwin dekat Putrajaya ?

Nak dijadikan cerita , aku sempatlah buat kawan baru dekat sana.
Dan kawan kawan baru aku pon semua kpochi macam aku jugak.
Semua jenis memang tak tahu malu punya orang. Miahahaha.
Jadi , bila dah last day tu ktorg pon gatallah nak snap gambar ramai ramai.
Tapi tukang snap takde , nak guna front camera takut nanti outcome tak cantik.

Tu yang muka tak malu budak budak tu terjah orang hujung lane.
Terjah semata nak minta tolong snap gambar , bukan ajak masuk gambar. Gggrr.
Orangnya senyap je , segan segan silu aku nak menegur. Hikssss.
Maka , orang hujung lane tulah yang tolong snapkan gambar ktorg.
Lepas 1 snap - tak cantik. Sebab Kak Ain cakap mulut die nganga. Hurhhh.
Lepas 2 snap - gambar dah cantik dah. Tapi dorang tak puas lagi. Snap lagi.
Dah 3 kali snap ohhh baru puas hati masing masing. Melampau kan ??
Yang best tukang snap gambar tu macam redho je , wakakaka.
Tapi tu tak cukup best lagi , yang bestnya bila tukang snap tu ialah MISS HIDY !!
Yes , she is a blogger. Hahaha. Kecik betul dunia ni sebenarnya.
Thanks sebab tolong ktorg snap gambar ye Miss Hidy.
Nice to meet you , kahwin nanti jangan lupa jemput okayyy. ^_^

Thanks for your time , love ya people.

p.s : counting minutes nak balik rumah ni , nak tengok Teduhan Kasih. Hiksss.


xoxo


8 comments:

  1. Woot2.. ade orang wat entry untuk kita..terharu sgt..ahaha..
    Okay2 Jom Balik Tengok Teduhan kasih..
    Bubye cik Nuriesya Nadia, sedap gile name..Jeles!

    ReplyDelete
  2. @Miss Hidy Hihi , amboiii terharu terus yeee. Ngeee. Sedap nama ? Alhamdulillah. Mama ayah kasi. Btw Miss Hidy dah amek ke sijil ?

    ReplyDelete
  3. Belum..Hari Ahad ni pi ambik..hehe

    ReplyDelete
  4. @Miss Hidy Oh kite pon belum , suruh bf jela kot g amekkan. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. bestla dpt yg sekepala agak dulu sume dpt yg sopan santun mcm akak. eh? hahaha :p

    ReplyDelete
  6. Ehem2..kita da ambik sijil..:P

    ReplyDelete
  7. @cha Hahah akak memang sopan. Kite je yang selalunya kurang sopan. Wakakaka. ^_^

    ReplyDelete
  8. @Miss Hidy Hahaha kite pon dah amek hari Sabtu hari tuuu. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah