Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 18, 2013

Sepetang di Taman Rekreasi Pudu Ulu.

Assalamualaikum & Hello.

Pelik tapi benar ! Aku ialah insan yang sangat malas nak ke taman rekreasi.
Walaupun taman tu sekangkang kera je dengan rumah. Heeeee.
Sebab macam takde tujuan je untuk aku turun pergi taman. Wakakaka.
Tapi memandangkan Ahad lepas kezen aku nak buat shooting untuk tudung.
Okay aku dengan gigihla turut serta , tu pon lepas mama gegar. Hahahaha.
Kalau tak ? Jangan berharaplah aku nak turun. Malas weh malas.



Naseb baiklah ada 2 orang budak kecik ni. Hihihi.
Takdelah bosan sangat , boleh poyo poyo tangkap gambar atas rumput.





Haaa nampak tak poyo dia ? Hahaha.
Sebenarnya aku diminta jadi model tuk shoot selendang tu. Wakakaka.
Almaklumlah mak budak 2 orang tu nak jual tudung online. ^_^
Tapi itulah dia. Dah serupa hantu bungkus dah aku lilit lilit shawl tu.
Dengan cermin takde , pin takde , anak tudung pon tak kena. Haiiizzzzz.



Inilah dia shawl tu , jarak dekat aku bagi korang tengok.
Nanti bila aku dah siap editkan blog tudung tu aku linkkan kat blog ni jugak ye.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : interview dah lepas , huhu. dapat ke tak eh agak agak ?


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah