Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 12, 2013

2nd Ramadan 2013 !

Assalamualaikum & Hello.

Hari pertama puasa tak sempat nak share apa yang family aku makan untuk berbuka puasa , so kita skip terus pergi hari kedua puasa. Actually takde apa sangat pon , cukuplah untuk mengisi perut selepas seharian berpuasa. Tapiiiiiiiiiii , aku tengok ramai yang mengupload gambar makanan. Mana mungkin aku nak ketinggalan. Wakakakaka. Ini macam pon boleh ka. :P





Inilah dia lauk kami untuk berbuka semalam. Rebung masak lemak cili padi/ayam golek/kangkung belacan dan tepung pelita. Lauk rebung masak lemak tu aku yang request ayah beli dekat bazar. Ngee. Tekak aku ni memang tekak kampung sikit. Kalau dapat asam batang keladi lagi syiok wooo. Even aku orang KL , tapi makanan kampung lagi sesuai dengan tekak aku. Dapat petai jeruk pon best. Erghh !! 

Bilalah agaknya aku boleh jejakkan kaki dekat bazar untuk tahun ni. Korang semua bazar Ramadan mane yang menjadi pilihan untuk korang menabur duit ringgit akibat terliur tengok makanan itu ini ??

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak ajak mama pergi bazar bandar sri permaisuri la besok. ^_^v


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah