Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 8, 2013

B2B : Official Photographer - Hafifihadi

Assalamualaikum & Hello.

Pheeewww , selepas berbulan bulan mencari official photographer untuk E-day ktorg nanti. Alhamdulillah akhirnya jumpa juga dengan photographer yang berkenan di hati. Terima kasih dekat Wan sebab photographer ni dia yang cari. Hiksss. Kalau harap aku memang sampai ke sudahla tak jumpa. Asyik minta quotation , lepas tu mesti mahal , hahahaha. :P

Dan official photographer yang terpilih itu ialah Hafifihadi. Dalam entry ni aku akan letak sikit hasil kerja Hafifihadi ni untuk rujukan , tapi kalau korang nak tengok lebih lebih bolehla terus ke website dia (klik je nama dia yang aku boldkan kat atas tu).







Sumber : Hafifihadi

Amacam gambar dia okay tak ? Cantik kan ? Based on view orang ramai yang aku minta pendapat. Semua kata okay. Tapi pendapat masing masinglah ha. Kalau suka bolehlah guna khidmat dia nanti. Kalau tak suka , korang cari jela lain. Habes cerita. Wakakaka.


Ini pula apa yang ditawarkan dekat ktorg , alhamdulillah memenuhi kriteria apa yang aku nak. Dengan harga yang sangat berpatutan , I think it should be okay kan ? Dan deposit untuk block date pon dah bayar , lega rasa bila satu benda dah selesai. Lepas ni boleh focus benda lain pulak. Nak dijadikan cerita , kalau ktorg lambat bayar deposit haritu , memang melepaslah ktorg nak guna khidmat Hafifihadi ni sebab katanya ada orang call dia tanya whether dia available ke tak on 30 Nov 2013. Fuhhh !! Siapa cepat dia dapat. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak sabar nak tengok hasil kerja dia untuk majlis aku nanti. ngeee. :P


xoxo


4 comments:

  1. photoG ni mmg kena cpat2 book.. klu x, mmg melepas laa.. hehe

    ReplyDelete
  2. @Diyana Kannn ! Naseb baik da book dah. Lega sikit. ^_^

    ReplyDelete
  3. untuk bertunang okla ni nad. simple simple je. yg kawen nanti baru ambik yg mahal mahal tu hihi tp takpe asalkan ada gambar kan

    ReplyDelete
  4. @cha Tulah kak , janji adelah. Nak yg mahal tapi sedar diri bukan anak raja. Hahaha

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah