Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 1, 2013

1Y6M , ILY ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Harini 1 haribulan dan setiap 1 haribulan mesti aku akan tulis satu entry wajib. Gasaklah kalau ada yang dah tak lalu nak baca. Gasakkan jugalah kalau ada yang nak termuntah hijo dekat sini. Tapi aku tahu ada sorang yang akan baca dengan penuh penghayatan yang hakiki tanpa sedikit pon rasa jemu menakluki hati. Kurlasskan sempat madah berhelah. Mihmihmih.

1Y6M , siapa cakap senang nak pertahankan hubungan ni. Susah weh. Banyak dugaan. Banyak ujian. Terlalu banyak ups and downs. Begitu juga dengan banyaknya twists and turns. Sampai kadang kadang rasa penat dan nak give up dalam nak pertahankan hubungan ni. Tapi masing masing tahu disebabkan ujian dan dugaan itulah yang akan buat kami grown up untuk menjadi manusia yang lebih menghargai apa yang kami ada. So , aja aja fighting !! Korea terus. Miahahaha. Dan berkat kesabaran kami , alhamdulillah kami dalam process untuk masuk ke satu fasa lagi dalam sesebuah relationship. Alhamdulillah. Syukur. Fews months left , phewww !! Seram seram sejuk tangan ni hoiii.


Dear Bie , tenkiu tenkiu tenkiuuuuu. Setiap bulan pun cakap tenkiu. Tak penat ke ? Hahaha. Tak. Takkan pernah penat. Tenkiu for always being there walaupun asyik asyik kene marah. Asyik asyik kena tarik telinga. Hihihihi. Thanks for support me in everything I did. Thanks sebab sudi cakap kuih onde onde syg tu sedap , walaupun hakikatnya tak tahulah. Y_____Y. Next project nak buatkan bie caramel pudding , tunggulah ye. Kihkihkih. Thanks for loving me for who I am. Ecewahhh. Jiwang. Pitam. I heart u deep deep. Okay bahasa rojak. Bye. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa rasa ofis dia dekat KL and boleh pergi naik public transport plus ada kerja kosong. bagitahu aku. Terima kasih. ^^


xoxo


4 comments:

  1. so sweet...congrats!semoga kekal ke jinjang pelamin dan kekal ke syurga hendaknyaaa...aminnn ;) *wink*wink*

    ReplyDelete
  2. @puteriayudehearty Hey hey heyyy , thanks for the doa dear. InshaAllah. ^_^v

    ReplyDelete
  3. Semoga hubungan ini berkekalan hingga akhir hayat.... kenduri nanti jangan lupa jemput ye...

    ReplyDelete
  4. @Nadiah InshaAllah kak. Doa2kanlah. Hihi. Mestilah jemput. Jangan tak datang. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah