Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, August 24, 2013

B2B : DIY Pelamin E-Day

Assalamualaikum & Hello.

Semalam saja saja taip cara potong mounting board , tetiba keluarlah beberapa link blog ni. Maybe sebab keywords aku tu menghala ke arah DIY. So , Google pun bagilah aku link link blog DIY. Tapi apa yang aku cari tu tak jumpa pon. Wakakaka. Sabar jela. Redho jela potong mounting board guna cutter. Y_____Y. Aku tak suka cutter !! Takut. Hiksss.

Memandangkan encik Google dah susah payah bagi aku link blog DIY tu , aku pon blogwalk satu blog ni. Yang paling atas. Tanpa ada niat tertentu. Tapiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tiba tiba nak dijadikan cerita , aku nampak tajuk entry 'Pakej mini pelamin DIY basic MURAH, harga cuma RM 160 sahaja. Terus baca laju laju apa yang dia provide dalam pakej tu. Hurmm. Terus Whatsapp mama suruh baca blog tu and mama pon terus laju laju bagi persetujuan untuk book. Jyeah !! :P

Alhamdulillah slot untuk 30 November ada lagi. Cepat cepat book. Takkan nak lepaskan peluang keemasan kan ? Ni namanya rezeki orang nak bertunang. Aceceh !!!
Antara barang yang ada dalam pakej RM 160 adalah seperti berikut :

1. Platform 4" x 4" [harga asal RM 40/1 unit]
2. Kain bulu putih 4 meter 1 unit [harga asal RM 40/1 unit]
3. Bantal nikah [harga asal RM 50/1 unit]
4. Bunga pelamin kiri dan kanan 2 unit [harga asal RM 40/2 unit]
5. Spotlight 2 unit [harga asal RM 14/2 unit]
6. Kain backdrop [jersey] 4unit [harga asal RM 5/1 unit x 4unit : RM 20
7. Besi jet pelamin 1 unit [harga asal RM 80/1 unit]
8. Table lamp with crystal 2 unit [ harga asal RM 60/2 unit]

Harga sebenar RM 308 tapi memandangkan sekarang under promotion , jadilah RM 160 sahaja.

Nampak tak betapa jimat dekat situ ? Aku cuma perlu beli barang sikit sikit je lagi untuk siapkan pelamin. Yeay !! Kerja mudah. Seronok ! 50% deposit pon dah setel , tinggal nak bayar balance je masa pick up nanti.

Untuk maklumat lanjut boleh refer blog : Your DIY Project Supplies , FB : Your DIY Project Supplies.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak countdown pun tinggal 2 angka je , saspen. Hihihihi. ^_^


xoxo


10 comments:

  1. okla tu sgt sgt murah ni nad

    ReplyDelete
  2. @cha Kan kak ! Tapi tulah. Kena pasang sendiri. Hihihi. DIY kannn. Minta2 tak roboh bile siap. :P

    ReplyDelete
  3. InsyaALLAH semoga dipermudahkan segala urusan ye...

    ReplyDelete
  4. @Nadiah Thanks kak. Amin ! Minta minta macam tulah. :)

    ReplyDelete
  5. Wah menarik ni..murah pun murah..

    ReplyDelete
  6. rajin u ye...nak DIY..i hari tu mls gler dah nak pk biler da nak last2...byr kan aje...(abes duit) hehe

    ReplyDelete
  7. @Miss Hidy Menarikkan !! Agak2 kalau belum tunang and nak tunang. Bolehla. Ngeee. :D

    ReplyDelete
  8. @Zuraidah Butang Rajin u kata ? Ikut mood jugak sebenarnye. Hihihi.

    ReplyDelete
  9. Mini pelamin utk disewa
    All in hanya rm350.self collect di saujana impian,kajang
    Harga murah tp eksklusif
    Facebook: simplyrentbyeachother
    Call/whatsapp-0133981637/0172456995

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat untuk iklankan perniagaan , boleh email nad301189@gmail.com. ^_^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah