Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, August 16, 2013

B2B : Engagement Invitation Card

Assalamualaikum & Hello.

Aku nak tanya pendapat korang korang semua ni. So feel free to leave comments ok. Aku nak tanye korang kalau aku buat engagement invitation card untuk e-day aku okay ke tak ? Actually aku takde pon planning nak buat kad , tapi semalam balik balik kerja tengok tengok kertas A4 kaler kaler aku ada banyak. Terus dapat ilham nak buat kad. Nak print black and white je. Okay tak ??


 







Source : Google

Ni antara design yang aku jumpa. Menarikkan ? Aku nak black and white je sebab later nak print guna kertas A4 kaler kaler. Amacam okay tak agak agak korang ?? ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 3 bulan 2 minggu je lagi , fuhh ! am i ready ??


xoxo


8 comments:

  1. kita suka 4 dari atas dan kedua yg last.. :)

    ReplyDelete
  2. @Rina Ellisa Haha , awak suka eh. Kita suka semua. Patut buat ke tak eh ??

    ReplyDelete
  3. @Nuriesya Nadia

    patut buat.. tapi tak kan la nak buat semua.. hahaha

    jgn lupe masuk kn kita dlm cheklist awk ohkey.. lau tak, merajuk setahun!

    hahahahah

    ReplyDelete
  4. kalau rajin buat laa..nk satu!!..hehe..

    ReplyDelete
  5. @Miss Hidy Hihi , boleh boleh. Make sure lapangkan hari eh. Boleh email kite address and contact number ??

    nad301189@gmail.com

    Terima kasihhhh. :D

    ReplyDelete
  6. @Rina Ellisa Mane mungkin kite lupe kat awak makcik. Kalau lupe pon maybe sebab kita hilang ingatan. :P

    ReplyDelete
  7. love the third one! :)

    *ko kena jgk dtg wedding ak..tak kire :P

    ReplyDelete
  8. @Miss Dilla Yess sama pendapat ! Muahaha. InshaAllah. Kalau ko ada buat reception kat KL aku g. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah