Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, August 30, 2013

Food Review : Birthday dinner , Padi House Putrajaya.

Assalamualaikum & Hello.

Semalam lepas balik kerja terus gerak pergi ERL Bandar Tasik Selatan sebab nak pergi Putrajaya. Nak jumpa birthday boy. Dia tak tau yang aku nak celebrate birthday dia. Dia ingat aku just nak jumpa dia sebab kononnya aku stress gila babas dengan HOD aku. And dia ingat aku nak pergi makan makan biasa je. Hello !! Tak birthdayla kan kalau takde cake. Even 1 slice pon , kenalah ada juga keeennn. ^_^

Ada ke patut dia cakap dengan aku dia nak makan spaghetti dekat Ramal Junction. Oh no no no no. Mana nak datang kek pula kalau makan dekat situ. Aigooo. Aku pun , lelaju cakap Padi House la. Sebab aku tau kat situ ada kek , dah usha awal awal dah. Kihkihkih. Sampai sampai je masa waiter tu bagi menu aku da tengok menu kek dulu. Tulis senyap senyap dekat order form tu. Lepas tu baru konon konon tengok nak makan apa.

The best part is bila aku lupa nak tulis dekat remarks untuk hantar kek lepas makan. Wakakaka. Wan pula masa tu duk musykil apa yang aku order. Sebok nak tengok dekat kertas order tu. Haizzzz. Mana mungkin aku nak bagi kan. Kantoilah nanti yang aku order a slice of cake. Pheeww ! Dalam nak buat dia lupa pasal kertas order tu , aku ajaklah snap snap gambar. Aleh alehhhhh !! KEK SAMPAIIII !!! WHATTTT ! Hahaha. Tak surprise dahhh. :P


Original Cheese Cake : RM 6.50.

Sebenarnya kannn , dah sedap main suap suap baru teringat nak snap gambar. Sebab tulah kek tu ada sedikit roboh di hujung. Mihmihmih.




Seafood Pasta with Marinara Sauce - RM 16.90.
Honeydew Juice - RM 5.50.
Grilled Chicken with Cafe De Paris - RM 15.90.
Green Apple Juice - RM 5.50. 

About the taste , dalam previous entry aku dah cakap yang aku akan datang lagi. So ?? Janganlah tanya. Mestilah sedap. Affordable. So siapa siapa yang ada dalam Putrajaya tu , bolehlah bawa orang tersayang cuba foods dekat sini. 


Bie , happy birthday. Sorry tak dapat nak bawa makan dekat tempat best best. Takde sebijik kek , yang ada 1 slice je. Muahaha. Sorry takde hadiah yang power power. Ada DIY birthday kad je yang boleh diberi. Huhuhu. Nantilah ada rezeki lebih , kite pergi tempat best sikit eh. Ai is tengah berbudget ni. Sila faham. Terima kasih. Hihihihi.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mama aku kata nak masakkan Wan spaghetti ? Erkk ! Kenapa aku tak tau pape ???


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah