Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 1, 2013

Deco Deco Raya , ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Hari Sabtu lepas , turn aku kena kerja. So , terpaksalah bekerja. Tapi naseb takdelah membosankan sangat sebab hari Sabtu haritu aku dengan colleagues yang lain sibuk menghias office untuk Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tiba ni. Hiksss.










Tengok betapa meriahnya dorang menghias office. Sambil dengar lagu raya okay. Semangat sangat nak raya kannn. Aku pula sibuk snap gambar , camerawomanla katanyaaa. Hiksss. Apa pon seronok dapat menghias hias office sebab bukan selalu. Setahun sekali je korang. Nak menghias macam ni dekat rumah jawabnya memang taklah kannn. Ngeee !
 

TADAAAAAA !! Dah siap dah office aku dihias oleh interior designer tak professional. Muahahaha. Sempatlah snap gambar seround sebelum aku balik. Tapiiiiii.......masuk masuk je office hari Isnin , semuanya dah terjatuh jatuh. Mihmihmih. Ada orang sabotaj niiii !! Padahal sendiri punya selotape yang tak kuat. Kihkihkih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini nak iftar dengan 2 girlfiriends faveret aku dekat Nando's Times Square. Ngeee. ^_^


xoxo


2 comments:

  1. meriah,meriahh..rajin men'deco deco' hehehe..thx yer nadia for the wish n doa :)

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Kannn , padahal saje curi tulang taknak buat kerja. :P

    My pleasure mommy to be. ^_^

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah