Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 29, 2013

Happy Birthday Soulmate , ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Peringatan : Untuk buah hati kita je , kalau ada yang baca. Please jangan muntah. ^^

Its 29th August 2013 today and today is your birthday. Happy 24th birthday love !! May Allah bless you with joy and happiness. Semoga dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki dan dipercepatkan kahwin. Ehhh !! Hihihihi. Semoga jadi anak yang baik untuk Mama and Abah and a good future husben to me. Amboii. Jiwang. :P

Sayang takde hadiah nak bagi dekat bie , yang ada hanya DIY birthday card yang sayang dah bagi malam tadi. Nak pergi makan makan semua macam tak dapat je. Almaklumlah kegawatan ekonomi keeennnn. Kalau tak ? Cakap je nak pergi makan kat mana. Bie bawak , sayang bayar. Kihkihkih. Kalau sayang bawak , memang dekat parking lot tu jelah ceritanyaaaa. Takpela , kita potong kek same samelah eh bulan 11 nanti. Muahaha. Jimat hokeh.

InshaAllah this is your last birthday as my boifren , tahun depan dah jadi my fiance. Amin. Next next next year jadi my husben pulak. Acececeh !! Sayang takde apa sangat pon nak cakap. Just hope everything yang kita plan akan berjalan dengan lancar. Now bie dah 24 tahun , perhaps bie lebih matang dalam setiap tindakan yang bie nak buat. And do remember , sayang akan tetap ada dengan bie. In every ups and downs , turns and twists. I love you much.


Happy Birthday to You ,
Happy Birthday to You ,
Happy Birthday to Bie ,
Happy Birthday to You.


Thanks for your time , love ya people.

p.s : kau main kasar , aku pon boleh main kasar. don't expect me to sit and just watch. :)

xoxo


4 comments:

  1. yayyyy..happy birthday..xlama lg kawen hikhikhik :P

    ReplyDelete
  2. Happy bornday wan senggih!! :D

    may allah bless both of you. Amin..

    ReplyDelete
  3. @Nursaila Norman Hihi , Amin ! Yayyy !! Tak lama lagi ? Setahun lebih lagi mak jemah. :D

    ReplyDelete
  4. @Rina Ellisa Hihi , Amin. Mekasih makcik. Rindu. Hohoho. Y__Y

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah