Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 12, 2013

Iftar with Wan's Family , :D

Assalamualaikum & Hello.

Like seriously entry ni dah basi tahap gila babas weh , orang dah sibuk buat entry berhari raya. Tapi aku duk kalut nak buat entry pasal iftar. Miahaha. Gasak !! Nak buat camne , cuti awal sangat. Nak update blog dekat rumah teramatlah malas okay. So , terimalah seadanya ye.

6 haribulan haritu , sebelum Wan sekeluarga balik kampung untuk raya. Sempat juga aku berbuka puasa dengan keluarga Wan. Asalnya planning aku just nak berbuka berdua je dengan Wan. Tapi bila mama Wan kata nak follow plus dia nak belanja , wahh ! Laju laju tunjuk thumbs up. Mihmihmih. Maka ke Padi House Putrajaya kami untuk berbuka puasa petang tu.


Ktorg keluar rumah dalam 5 lebih , padahal Padi House tu bukanlah jauh mana sangat pun dengan rumah. Nak kata Putrajaya ni jem , pon tak !! Hahaha. Pergi awal sebab nak reserved meja je , aleh aleh terus order terus sebab takut dapat lambat. Lepas dah buat reservation and order ktorg semua dah tak tau nak kemana. Tu yang akhirnya Wan pergi bayar zakat lepas tu ktorg semua menepek dekat PICC tengok view. Serious dah macam foreigner. Bahahahaha.


Masa ni pun dah pukul 7 lebih dah , makanan aku yang first sampai. Masa makanan sampai tu memang telan telan ailio jela weh. Nampak sangat tempting tau. Nanti aku review pasal Padi House dalam entry akan datang akan datang.


Ktorg pilih untuk pakai putih haritu , suci dalam debu habess. Miahahaha.


Meanwhile adik Wan dan bofrennya pilih nak pakai biru. Sorrylah Amin mata kau dah jadi cenggini plak dalam gambar. Wakakaka.


Kakak Wan. Tukang habeskan mushroom soup. Miahaha. Orang lain dah kenyang , dia duk bantai makan lagi. Habes mushroom soup yang tak habes pon dia kasi habeskan. Daebak !!!


Mama Wan , orang yang dipertanggungjawabkan untuk belanja ktorg semua berbuka puasa haritu. Terima kasih future MIL. Sila abaikan gambar makanan aku yang menduga tu ye. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ternampak senior aku masa sekolah dulu , kemain 8 tahun tak nampak. dah jauh beza weh. dah tak hot da macam zaman sekolah dulu. kihkihkih. :D


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah