Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, August 4, 2013

TT Kemaafan SNCT 2013 - Satria Neo Club Team

Assalamualaikum & Hello.

First time ikut konvoi group kereta Wan , selama ni dengar dengar je dorang pergi merata. Semalam dalam pukul 9 lebih malam berkumpul dekat Petronas KLIUC lepas tu shoot pergi Petronas Bukit Jalil. Then baru bergerak ramai ramai pergi R&R Awan Besar , Kesas Highway untuk gather dengan geng yang lain. Ramaiiii weh !!


Apabila SNCT kongker parking dekat R&R Awan Besar. Masa ni pun ramai lagi yang belum sampai. Sempat jugaklah menguap dua tiga round. Hahahaha. Mengantok ok !


Owner of SNCT 647 , kalau terjumpa honlah ! Wakakaka. Panggg kang !! Aku dengan dress meleret leret. Dah macam pontianak pun ye. :P



Daripada Awan Besar ke Shah Alam yawww. Selepas dikira total kereta yang konvoi malam tu sebanyak 126 biji semuanya. Bestttt woooo !!! Marshall siap block jalan okeh. Semata nak bagi jalan dekat budak budak SNCT ni. Kurlasss.







Dasat dasat weh kereta dorang , dengan bunyi ekzos yang kuat gila. Perghhh !!!! Memang function okay. Terus semangat nak suruh Wan modified lagi kereta dia. Sampai lupa terus pasal nak tunang nak kawen. Kahkahkah.


Bila SNCT 647 berjumpa jirannya SNCT 648 , kemainnnn. Sampai parking pun nak sebelah menyebelah. Susun nomborlah kononnnn. Haktuihhh. :P

Actually TT Kemaafan ni sebenarnya untuk gather ahli ahli kumpulan ramai ramai sebelum masing masing mula balik ke kampung. Ape pon tahniah untuk SNCT sebab berjaya kumpul 126 biji kereta malam semalam. Ada juga budak budak yang baru nak register jadi ahli SNCT semalam. Yang baru keluar kereta kemarin pon ada. Hope lepas ni ada lagi event event macam ni. Sebab aku suka konvoi konvoi ni. Hihihihi. Boleh tengok kereta orang lain yang best best pastu pengaruh Wan tukar itu ini lagi. Lalalalala. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dengar kata lepas ni dorang nak konvoi pergi Janda Baik pula. Ehem ehem. Ikuttt !!


xoxo


2 comments:

  1. best kan berkonvoi..sebab tu akak sukeee..hahaha wink! wink!

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Hahaa akak pon suke ? Okay dah seminggu baru nak reply. Wakakaka

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah