Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 3, 2013

B2B : TQ Tag

Assalamualaikum & Hello.

Tinggal lagi 2 bulan lebih je lagi untuk pegang status single , pheww ! Banyak lagi preparation yang belum siap. Hikhikhik. Aku memangggg suka buat semua benda last minute , kalau ikutkan taknak buat langsung. Biar orang lain yang duk pulun pikiaq untuk aku. Boleh ? Selfish kannn. :P

Last week , alhamdulillah aku dah selamat bayar 50% deposit untuk sticker tq tag aku. Fuhh !!! Rasa lega sikit aih , sebab tunggu masa je untuk ambil. Minta mintalah siap cepat , boleh terus tepekkan dekat hexagon jar aku. Senang , lepas tu masukkan dalam kotak balik. Later baru masukkan barang yang aku nak bagi dalam jar tu.

Kepada korang korang out there yang agak agak tak tahu nak tempah tq tag dekat mana , bolehlah pergi Lurvering Doorgift. Dalam blog tu akak tu ada tinggalkan email dia untuk korang kontek. Aku pon kontek guna email je , senang sebab akak tu reply cepat. A.S.A.P okay. Kalau ada antara korang yang nak hantar design tq tag sendiri pon boleh , please send dalam bentuk PNG or JPEG. Make sure size besar okay. Jangan jadi macam aku , first time aku hantar kemain cinonet size dia. Kihkihkih.




source : Lurvering Doorgift

Antara sample tq tag yang korang boleh jumpa dalam blog Lurvering Doorgift. Senarai harga semua pon ada dalam blog tu. Senang untuk korang berurusan nanti. By the way , once sticker korang dah siap korang boleh COD sendiri dekat masjid UPM every Saturday & Sunday (sms first to set date) ataupun korang boleh minta pihak Lurvering Doorgift untuk poskan tq tag korang tu. Tapi akan ada delivery charges dikenakan. Mana nak ada benda percuma dah sekarang ni babe. Much easier kan ? Oh ya , kalau korang nak beli jar pon boleh beli dekat sini , tapi untuk jar takde pos pos okay. Kang pecah korang salahkan akak tu jugek. Untuk jar semuanya COD , ada charges akan dikenakan. Untuk maklumat lanjut korang pergilah BW blog Lurvering Doorgift tu ye.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak sabar nak tengok hasil sticker tq tag aku weh. Kihkihkih. 


xoxo


6 comments:

  1. wah dh byk jugak preparation nad ye.jgn stress tau buat prep. enjoy je hee sebab seronok tau :)

    ReplyDelete
  2. @cha Bolehla Kak Cha sikit sikit. Huhu. Da poning palo den ni ha. Nanti datang tauuuu. ^_^

    ReplyDelete
  3. sticker tag ni fungsi dia apa? btw, comel comel semuanya :)

    ReplyDelete
  4. OOO baru tau, comelnya kalau bt mcmni! :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah